Tanuljunk a fiataloktól!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_1452914861_9518.jpg1999-ben az ENSZ közgyűlés, augusztus 12-ét NEMZETKÖZI IFJÚSÁGI NAPNAK nevezi. Szeretnénk elmélyíteni  a generációk közötti szolidaritást: a családban, a közösségekben, a nemzet egészében.

 
 
Tanuljunk a fiataloktól! Nézzünk ki a fejünkből, induljon jókedvvel, lendületesen a napunk! Merjünk gyermekek lenni, e koravén világban egy kicsit bolondozni! Körülöttünk mindenki hót komoly, mi csak azért is lépjünk rá a Játék Tanösvényre!
12.00 Torna. Ahogy az órát is mindennap fel kell húzzuk, ugyanúgy saját testünkben az életerőt, a tettrekész bátorságot, a hegyeket mozgatni tudó erőt ki kell bányásszuk, mozgás nélkül elapadnak a kútjaink!
17.30 Játék Tanösvény: az elmúlt napok játékát ismételjük el! A fiatalok szeretnének vidám percekkel megajándékozni, fogadjuk tőlük szeretettel. 
18.00 Szentmise!  Ma a fiataljainkért imádkozzunk! Kérjük rájuk a jó Isten áldását! Szentmise után, a vacsora előtt még egy kis játék a napunkba csak belefér.... Ne feledjük el, vakáció van és a jókedv, játék tankunkat a hosszú tanév előtt töltsük degeszre!
Szeretettel várunk, 

Csaba t.
2020. augusztus 12.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden felfedezés olyan, mint a hajdani kőbalta, melyet Káin és Ábel kézbe vett. Nagyszerű szerszám, általa megvédhették magukat a vadállatoktól, élelemhez juthattak, óriási mérföldkő volt az eszközök kézbevétele, de sajnos gonoszságot is lehet tenni vele, lehet vele ölni. Isten minden ajándékát lehet jó és rossz célokra felhasználni. Ugyanazokkal a betűkkel Istent dicsőíthetjük, de gonosz rágalmakat is leírhatunk, terjeszthetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 21. hétfő, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem az ács ez?

„Nem az ács ez, Mária fia, Jakab, József, Júdás és Simon testvére? S ugye, nővérei is itt élnek közöttünk?” [Mk 6,3] – kérdezték a názáretiek, mikor Jézus felnőttként vidékükön tanított.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube