Megérkezett a nyár, ismét belevágunk

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_449291256_489118546973075_8126953744696207011_n.jpg...folytatjuk az állomások tulajdonosainak bemutatását. Az ösvényen az 5. állomást (udvarlás)a budapesti DOKK 19 tánciskola, míg a 6 állomást (leánykérés) a Debrecen Linedance Club fogadta örökbe.

.....és, hogy miért olyan jó dolog egy csoporthoz, vagy akár többhöz is tartozni, pláne úgy, hogy ezek a csoportok még sok esetben közösen is táncolnak? A választ, most itt olvashatjátok:
"Mi a táncosok, akik minden mozdulatunkkal történeteket mesélünk el és érzelmeket közvetítünk, különösen értjük és érezzük a hely szépségét és jelentőségét. 
Az ösvény, amely a szerelem jelképévé vált, tökéletesen rezonál a tánc kifejező erejével, hiszen a táncban is benne rejlik a szeretet, a szenvedély és az összhang.  Számunkra több, mint egyszerű feladat: ez egy lehetőség arra, hogy a természet és a közösség harmóniáját ápoljuk, és hozzájáruljunk a szerelem szimbolikus terének fenntartásához. 
Az állomások környezete így válik egy élő, lélegző helyszínné, ahol a találkozhatunk, megpihenhetünk, elgondolkodhatunk, és élvezhetjük az összekapcsolódás varázsát. Ez a vállalás tehát nemcsak a szerelem ünneplése, hanem egyben a közösségi összetartozás és a tánc szeretetének kifejezése is.
Szülőként is tudjuk, hogy a gyermekek számára fontos látni és tapasztalni a szeretet megnyilvánulásait, és egy ilyen ösvény megléte lehetőséget ad arra, hogy példát mutassunk. Ezzel az elköteleződéssel azt az üzenetet közvetítjük, hogy a szeretet és a kapcsolatok ápolása kulcsfontosságú minden életkorban.
A táncos csapataink számára az ösvény nemcsak egy hely, hanem egy tanítási eszköz is, amely révén gyermekeink és mások számára is bemutathatjuk a szerelem és a gondoskodás erejét. Az állomások ápolása közben a táncosok gyermekeik jövőjébe is fektetnek, remélve, hogy ezek a tapasztalatok segítenek nekik megérteni és értékelni a szeretet és a közösségi összetartozás fontosságát. 
Így az ösvény nemcsak egy szép hely marad, hanem egy élő tanúbizonyság is a szerelem erejéről és jelentőségéről, amit a táncosok szülőként és táncosként egyaránt átadnak a következő generációnak." Debrecen Linedance Club és a DOKK 19 tánciskola csapata
Köszönjük, hogy velünk vagytok, köszönöm, hogy mindig számíthatok rátok, és nem utolsó sorban, olyan jó veletek táncolni!
Berekméri Dalma