Lelkes munka...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_117079711_1879973445477844_8548014868621191998_n.jpgÖrömmel jövök haza Nagyszalontáról! Sajnos, az elmúlt hetekben újra kellett szervezni a Béke Királynője Gyermekvédelmi Otthonunk életét! A szociális családjaink vidám, jókedvű nevelőket kaptak, most folyik a meszelés, a takarítás, a házakban és a házak körül a rendrakás, csinosítás! A lelkes munkát látva, arra gondoltunk, hogy egy ösztönző díjjal beszállunk a munkába! 

Az első díj 1000 lej, a második díj 500 lej lenne! Október 2-án, a Szent Őrzőangyalok ünnepén lesz a szemlézés! Az elvégzett munkát a házban, a ház körül, a dévai iroda munkatársai fogják értékelni! Minden család külön külön versenyez a maga gyerekeivel. A vetélkedőre mindenki benevez, még a szakácsnők is a konyhával és az ebédlővel! Külön értékelve lesz a tisztaság, a rend, az átláthatóság, a családok által elkészített hivatalos papírokat is át nézik! Természetesen, a virágok, képek, függönyök jelenléte, hiánya értékes pontokat hozhat, vihet! 
Annak drukkolnék, ha mindenik otthon első helyen végezne!
Hajrá, induljon a viadal, itt a renddé és a szépségé lesz a diadal!
Sok szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden felfedezés olyan, mint a hajdani kőbalta, melyet Káin és Ábel kézbe vett. Nagyszerű szerszám, általa megvédhették magukat a vadállatoktól, élelemhez juthattak, óriási mérföldkő volt az eszközök kézbevétele, de sajnos gonoszságot is lehet tenni vele, lehet vele ölni. Isten minden ajándékát lehet jó és rossz célokra felhasználni. Ugyanazokkal a betűkkel Istent dicsőíthetjük, de gonosz rágalmakat is leírhatunk, terjeszthetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 21. hétfő, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem az ács ez?

„Nem az ács ez, Mária fia, Jakab, József, Júdás és Simon testvére? S ugye, nővérei is itt élnek közöttünk?” [Mk 6,3] – kérdezték a názáretiek, mikor Jézus felnőttként vidékükön tanított.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube