Csodálom az emberi szervezetet...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7219.jpgAutoimmun betegség, amikor a szervezet saját maga ellen indít háborút. Sajnos ez nem csak egy élő szövetben, hanem a társadalom nagyobb szövetében is beindulhat. Lám azokban az országokban, ahol a hatósági intézkedéseket komolyan veszik, ott le lehet győzni a vírust! Ahol mindenki szakember és pillanatnyi hangulata szerint hozza a döntéseket, ott jönnek az újabb és újabb hullámok, és megtelnek a kórházak!

Egy repülőn utazunk, a felkészült, megbízott pilóták ülnek a gépben, hagyjuk, hogy végezzék a dolgukat! Csodálom az emberi szervezet több mint 100 trillió sejtjét. Lám mindenik végzi a maga dolgát, bármi is történik, a szív, a tüdő, a vese sejtek nem kotyognak egymás dolgába bele, mindenik a maga jól meghatározott funkcióját látja el! Mi emberek is valahogy ugyanezt kellene tegyük! Mert ha nem ezt tesszük, akkor nem csak a magunk dolgai maradnak el, hanem másokat is zavarunk munkájuk végzésében!
Imádságos szeretettel, 
Csaba t.
Kép: nagylányunk vidáman, szépen takarít.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube