Szomorú hír a dévai kórházban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_spital-deva.jpgSzomorú hír, a dévai kórházat és annak minden alkalmazottját (több mint 1000 ember dolgozik a megyei központi kórházban), a betegekkel együtt 14 napra karanténba teszik! Sajnos több orvos is különféle osztályokról megbetegedett és a különféle betegségekben szenvedő emberek is elkapták, így a román újságíró szerint a fertőzöttek közül többen el is hunytak!

Számunkra ez nagyon rósz hír, mert a kórházi személyzet mostanig a városban szabadon járt - kelt! Reméljük, hogy a betegség bent marad a kórház falai között! Sajnos a Dévai kórház a harmadik nagy egészségügyi intézmény Romániában, melyben többen elkapták a vírust és így maga az egészségügyi intézmény is karantén alá került!!
Imádkozzunk világunk testi, lelki gyógyulásáért, 
Csaba t.

Teljes cikk itt olvasható

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A szerzetes számára nem a valamitől való szabadság a lényeges, hanem a valamire való szabaddá válás. Nem a valamiről való lemondás a lényeg, hanem az, hogy ezáltal a teljességet, az élő Istent szolgálhatom, és Ő szeretetben birtokolhat engem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 30. szombat, Janka és Zsanett napja van. Holnap Angéla és Petronella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Keresztes Szent János mondta

Keresztes Szent János mondta: Ha egy csutakot, egy darab fát az ingoványból kiveszünk, majd tűzre teszünk, annak előbb ki kell sírnia, fortyognia magából a mocsarat, s csak azután kaphat lángra.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube