A bükki füvesember lánya lett az év női vállalkozója

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_LopesSzabo_Zsuzsanna.jpgKedves Zsuzsa!

Sok szeretettel gratulálok az év vállalkozásához! Lám, csoda történik, ha az éveket áthidalva,  a gyermek az apjával összefog  és egy jó és igaz ötletre, bölcsen kitartóan felépítenek egy nagyszerű vállalkozást. Munkáddal - ahogy Istenek hála láthattam is, de itt is olvasható, - sok szegény embernek, saját szülőföldjén becsületes megélhetést biztosítottatok!

Isten áldja édesapádat, és azt a becsületes munkát melyet felvállaltatok! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
Lopes-Szabó Zsuzsanna, a Györgytea ügyvezetője kapta 2020 Legsikeresebb Női Vállalkozója díjat a napokban. 
A női vállalkozókat kiemelten támogató SEED Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (PWA), írta ki azt a pályázatot, amelyben 2020 legsikeresebb női vállalkozóit és női vezetőit keresték. 
– 2004-ben kezdtük a vállalkozást. Azelőtt apám még a miskolci piacon árulta a saját maga gyűjtötte gyógynövényeit, mára kinőttük a csomagolóüzemet – emlékszik vissza Lopes-Szabó Zsuzsa a kezdetekre, és egyben felvázolja azt a fejlődési ívet is, amit a vállalkozás maga mögött tudhat. Azóta mobilapplikációjuk van, webshopot üzemeltetnek, Gyuri bácsi YouTube-csatornán ad tanácsot, több városban is van mintaboltjuk, egyesületet alapítottak, gyógynövénytúrákat szerveznek, évente megtartják a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokat – felsorolni is sok, mi minden köthető a nevükhöz. Pedig a sikert senki sem garantálta az indulásnál.
Zsuzsa időközben maga is megszerezte a fitoterapeuta képesítést, tudását a külföldi szakirodalom tanulmányozásával azóta is folyamatosan bővíti. – Most új üzemet építünk, mert a régit kinőttük. Rengeteg munkával felépítettünk egy márkát, egy brandet, de úgy érzem, soha nem vagyunk készen. Mindig van mit tenni, fejleszteni, mindig van hova odalépni.
www.borsodihir.hu

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az anyaméhben kialakul a gyermek teste, fizikuma. A földi élet szintén egy anyaméh, amelyben megszületik a lelkünk, a szellemünk, a személyiségünk, az énünk. A második születés halálunk pillanatában lesz – megszületünk az örök életre. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 20. kedd, Vendel és Irén napja van. Holnap Orsolya napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gonosz lélek

Azt mondják, ha a Gonosz lélek nem tud valakit rosszra csábítani, a jó eltúlzására veszi rá.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube