Karácsonyi ajándékok gyerektől gyerekeknek

Image„Készíts karácsonyi ajándékcsomagot egy bajban lévő gyermeknek” – ezzel a felhívással fordult a németországi Rudolf Walther Alapítvány a német gyerekekhez és szüleikhez.

 

„Készíts karácsonyi ajándékcsomagot egy bajban lévő gyermeknek” – ezzel a felhívással fordult a németországi Rudolf Walther Alapítvány a német gyerekekhez és szüleikhez.

Az akció keretében évről évre több tízezer ajándékot juttatnak el az alapítvány munkatársai romániai, boszniai, szerbiai, koszovói és guatemalai kórházakba, menekülttáborokba, gyermekotthonokba és nyomornegyedekbe, hogy az ottani gyereknek örömet szerezzenek a szeretettel összeállított karácsonyi csomagokkal.

A dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonába december 6-án jöttek el az ajándékot hozó angyalok, akik vállalták a hosszú és fárasztó utazást Németországból.

Az adventi meglepetés, a szép, csillogó dobozok, az ajándékosztás ünnepi hangulata elvarázsolta a kolostorudvaron összegyűlt gyerekeket, akik köszönetképpen karácsonyi és Mikulás- dalokat énekeltek, az óvodások pedig saját készítésű ünnepi képeslapokat adtak ajándékba az önkénteseknek.

Köszönjük a német gyerekeknek és szüleiknek és a németországi és temesvári Rudolf-Walther Alapítvány munkatársainak és kívánunk mindnyájuknak boldog karácsonyt! 

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image