Gyűjtést szervez az ETV a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekeinek

1943514_nagy.jpgAz ünnepek közeledtével az Erdélyi Magyar Televízió idén is szeretne a gyerekek szívébe egy kis örömet lopni. Ezért jótékonysági akciót szervez a karácsonyi ünnepkörre, és Erdély több nagyvárosában -Marosvásárhely, Csíkszereda, Kézdivásárhely, Gyergyószentmiklós, Sepsiszentgyörgy, Kolozsvár, Székelyudvarhely- gyűjtést rendez.

Az adományok begyűjtésére, az adott települések római katolikus főesperesi hivatalait kérte fel az Erdélyi Magyar Televízió. A beérkezett adományokat a szovátai Szent József Gyermekvédelmi Központ lakóihoz viszik el a tévé munkatársai. Ugyanakkor, a Mikulás előfutáraként, december 4-én Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által vezetett egyik központot is meglátogatják Újfalun, ajándékokkal megrakodva.
Ezeket nagylelkű támogatók segítségével sikerült összegyűjtenie a televíziónak. Remélve, hogy nemcsak karácsony közeledtével nyernek értelmet Gary Chapman mottóként választott szavai: „Amire a legtöbb gyereknek szüksége van az a szeretet." A további felajánlásokat is várják a televízió székhelyén Marosvásárhely, Predeal utca 12 szám alatt, vagy a fent említett városok belvárosi plébániáin. Bővebb információért hívhatják a 0265-266.352-es telefonszámot.
Impulzus