Negyedik alkalommal Csiksomlyón

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_36373bc8c8a631953c0b387329e03cbe.jpgNegyedik alkalommal önkénteskedett a gyöngyösi Campus Gyógynövény Klub és a Campus Vöröskereszt a Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói otthonában.

2014-ben kezdődött az önkéntes munka, amellyel a Böjte Csaba ferences szerzetes által életre hívott Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói Szent István Otthona kertjeinek építéséhez járul hozzá a Gyöngyösi Károly Róbert Campus. 2017. május 4-8. között immár negyedik alkalommal került sor Csíksomlyón az önkéntes munkára. A tass-pusztai tangazdaság kertészetében nevelt zöldség-, gyógy- és fűszernövények palántáit ültették az egyetem hallgatói, munkatársai, a Magyar Vöröskereszt önkéntesei és további önkéntesek, de célba értek a felajánlott adományok is. Az fotók az esemény egy-egy pillanatát örökítették meg.

Képek

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 22. vasárnap, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube