Negyedik alkalommal Csiksomlyón

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_36373bc8c8a631953c0b387329e03cbe.jpgNegyedik alkalommal önkénteskedett a gyöngyösi Campus Gyógynövény Klub és a Campus Vöröskereszt a Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói otthonában.

2014-ben kezdődött az önkéntes munka, amellyel a Böjte Csaba ferences szerzetes által életre hívott Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói Szent István Otthona kertjeinek építéséhez járul hozzá a Gyöngyösi Károly Róbert Campus. 2017. május 4-8. között immár negyedik alkalommal került sor Csíksomlyón az önkéntes munkára. A tass-pusztai tangazdaság kertészetében nevelt zöldség-, gyógy- és fűszernövények palántáit ültették az egyetem hallgatói, munkatársai, a Magyar Vöröskereszt önkéntesei és további önkéntesek, de célba értek a felajánlott adományok is. Az fotók az esemény egy-egy pillanatát örökítették meg.

Képek

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden felfedezés olyan, mint a hajdani kőbalta, melyet Káin és Ábel kézbe vett. Nagyszerű szerszám, általa megvédhették magukat a vadállatoktól, élelemhez juthattak, óriási mérföldkő volt az eszközök kézbevétele, de sajnos gonoszságot is lehet tenni vele, lehet vele ölni. Isten minden ajándékát lehet jó és rossz célokra felhasználni. Ugyanazokkal a betűkkel Istent dicsőíthetjük, de gonosz rágalmakat is leírhatunk, terjeszthetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 21. hétfő, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem az ács ez?

„Nem az ács ez, Mária fia, Jakab, József, Júdás és Simon testvére? S ugye, nővérei is itt élnek közöttünk?” [Mk 6,3] – kérdezték a názáretiek, mikor Jézus felnőttként vidékükön tanított.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube