Negyedik alkalommal Csiksomlyón

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_36373bc8c8a631953c0b387329e03cbe.jpgNegyedik alkalommal önkénteskedett a gyöngyösi Campus Gyógynövény Klub és a Campus Vöröskereszt a Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói otthonában.

2014-ben kezdődött az önkéntes munka, amellyel a Böjte Csaba ferences szerzetes által életre hívott Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói Szent István Otthona kertjeinek építéséhez járul hozzá a Gyöngyösi Károly Róbert Campus. 2017. május 4-8. között immár negyedik alkalommal került sor Csíksomlyón az önkéntes munkára. A tass-pusztai tangazdaság kertészetében nevelt zöldség-, gyógy- és fűszernövények palántáit ültették az egyetem hallgatói, munkatársai, a Magyar Vöröskereszt önkéntesei és további önkéntesek, de célba értek a felajánlott adományok is. Az fotók az esemény egy-egy pillanatát örökítették meg.

Képek

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Javaslom, hogy a lelki életnek kereteket alakítsunk ki. Egészen más ez egy családanya, egy idős ember vagy egy szerzetes esetében. Legyen a napnak olyan szakasza, amikor időt szánunk arra, hogy megtervezzük a teendőket, fontossági sorrendet állapítunk meg, megnézzük, milyen pontokon várható, hogy elbukhatunk, ezekre tudatosan készülünk, hogy elkerülhessük őket. Vegyük számba, van-e valaki, akinek különösen szüksége van a segítségünkre, támogatásunkra, és hogyan tudunk a hóna alá nyúlni. És mindenekelőtt kérjük Isten áldását és segítségét egész napunkra, hiszen így az Ő kezét fogva járhatjuk a mindennapokat. Jó, ha este visszatekintünk, hogy az elhatározásokat hol sikerült megvalósítanunk a nap folyamán, bocsánatot kérünk a botlásokért, így az esti imában meg tudunk nyugodni, meg tudunk újulni Isten szeretetében.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 16. vasárnap, Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 2/3

Biztattam, hogy menjen el, és ugyanúgy, ahogy nekem megnyílt, mondja el a feleségének:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube