Mária Evangéliuma Déván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20190610K.jpgTolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi 1991-es rockoperája sajátos formában dolgozza fel Jézus szenvedéstörténetét. A végsőkig kitartó, a kereszt alatt is ott álló apostol, János szavain keresztül ismerhetjük meg Isten első földi eljövetelének Mária lelkében játszódó epizódjait. A bibliai történet középpontjába így az anyai lélek kerül. 

Az erdélyi koncertsorozat lezárásaként pünkösdhétfő estéjén Déván lehettünk részesei az előadásnak, melyet Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere személyesen is megtisztelt jelenlétével. 
Szeretnénk megköszönni azoknak, akik bármilyen módon munkájukkal és áldozatukkal támogatták a Mária Evangéliuma előadás-zarándoklat  létrejöttét! Külön szeretnénk köszönteni Dr. Herczegh Anita asszonyt, aki vállalta a koncertsorozat fővédnökségét, Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterét, Petneházy Attila magyar-magyar kulturális kapcsolatokért felelős miniszteri biztost, a mű szerzőit, Tolcsvay László Erkel Ferenc-díjas zeneszerzőt és énekest, Sáfár Mónika és Sasvári Sándor Jászai-Mari díjas színművészeket, Homonnay Zsolt színművészt, a Pannonia Sacra Vegyeskar tagjait, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségét és a Nivot Produkció munkatársait.
Köszönjük a szatmárnémeti Református Láncos Templomnak, a nagyváradi Barátok Templomnak és  a temesvári Milleniumi Templomnak , hogy az általuk gyűjtött adományokat a dévai Szent Ferenc Alapítvány javára ajánlották fel.
PR munkatárs
Sáhó Eszter

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szenvedés olyan ajtó, amelyen – akarva, nem akarva – keresztül kell mennünk. Minden ember a maga nagycsütörtökét, nagypéntekét előbb-utóbb meg fogja élni. A maga Golgotájára mindenki felmegy, akár kapálózik ellene, akár nem. Mennyivel szebb, ha Isten kezét fogva, akaratában megnyugodva, szeretteink által kísérve, példát mutatva jutunk fel oda. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 15. vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Milyen más lenne a világ

Amikor Mária a jeruzsálemi templomba megy, a próféták azzal fogadják: „Jaj, Mária, hét tőr járja majd át a szívedet! Nem irigyelünk, mert nagyon nehéz dolog az, amire vállalkozol.”
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube