Mély gyász van a szívünkbe!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_70172927_2222005091242173_5739373572262985728_n.jpgPéter néhány éve végzett Tusnádfürdői otthonunkban! Az éjjel elütötte Magyarországon a vonat!! Ma két szentmisében is megemlékeztem a gyerekekkel róla!!

A jó isten adjon neki örök nyugodalmat!

Őszinte részvéttel,

Csaba t.
Mély gyász van a szívünkbe! Csak állok és még mindig nem találok szavakat... Elvesztetünk egy testvért, barátot, lakótársat, osztálytársat. Elvesztettük Péter testvérünket.!Elmesélem számomra legkedvesebb emlékem róla:Azt hiszem 10edikesek voltunk amikor egy szombat este diszkóba keresztünk egy páran az otthonból.(Jó este volt hisz Tibi Bácsi elengedett és nem kellet titokban menni 😁😁) persze az volt a feltétel 12re sorba állva jelentkezünk az ajtóban.. Mind a szabad madarak repültünk Simon és Szentmárton között mert mire elkészültünk volt már 10 óra így 2 óránk maradt bulizni (üdítőt iszogatni) meg mondjuk táncolni is 😁Elérkezett fel 12, tisztán emlékszem Ági volt aki toborozta a csapatot hogy nyomás haza. Persze Péter annyira jól érezte magát táncolt iszogatott nem tudtuk haza vinni de mi rohantunk mert sorakozó volt az ajtó előtt. 12ora 2 perckor prezent volt az ajtó és jelentettük Péter meg bulizik. Tibi bácsi nagy morog a "Jaj ez a Péter" és "haddal Péter" talán volt még "kapsz te Péter" jelzőkkel elindult Szentmárton irányába... Tibi bácsi nagy lazán gondolom arra már lenyugodott bemegy a diszkóba szól Péternek lejárt a buli megyünk haza... Péter mind aki jól kibulizta magát ballag Tibi bácsi mellet. Persze másnap mondta nagyon kellet koncentráljon hogy ne essen bele a Sáncba.. Szépen haza hozta mindenki nyugovóra tért.. Reggel közmunka volt és Péter meg másnapos... Kérdeztük a reggelinél mi volt a kocsiba? Pofont kaptál? Megszidottal? Erre Péter nagy vidáman:Nem volt semmi, én egy jót énekeltem haza felé Tibibának ahogy ő hívta! Mit énekeltél Péter?"Láttam a madarakat szállni az égen s közben szemembe sütött a nap"Bízunk benne te most fentről nézed a madarakat és közben a napfényben tekintesz le ránk! Idézünk fel pár szép emléket mert tudom van bőven mindenkinek. Így őrizzük meg a szívünkben! 
Annamária 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Sajnos, a mai világban sokan úgy érzik, ha nem csinálnak valami rendkívülit, nem kerülnek be a televízióba, a médiába, nem lesznek sztárok, az életük elhibázott, szürke és értelmetlen. Egyáltalán nem így van, mennyire jó tudni azt, hogy hétköznapi kötelességeink teljesítésével mi is felnőhetünk a mennyek országához. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 16. szerda, Gál napja van. Holnap Hedvig napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Formálodás

Mindig kicsiben kell kezdeni. Isten a világnak kis morzsáját rakja a kezünkbe, azt kell nagy szeretettel formálnunk, „újrateremtenünk”.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube