Mély gyász van a szívünkbe!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_70172927_2222005091242173_5739373572262985728_n.jpgPéter néhány éve végzett Tusnádfürdői otthonunkban! Az éjjel elütötte Magyarországon a vonat!! Ma két szentmisében is megemlékeztem a gyerekekkel róla!!

A jó isten adjon neki örök nyugodalmat!

Őszinte részvéttel,

Csaba t.
Mély gyász van a szívünkbe! Csak állok és még mindig nem találok szavakat... Elvesztetünk egy testvért, barátot, lakótársat, osztálytársat. Elvesztettük Péter testvérünket.!Elmesélem számomra legkedvesebb emlékem róla:Azt hiszem 10edikesek voltunk amikor egy szombat este diszkóba keresztünk egy páran az otthonból.(Jó este volt hisz Tibi Bácsi elengedett és nem kellet titokban menni 😁😁) persze az volt a feltétel 12re sorba állva jelentkezünk az ajtóban.. Mind a szabad madarak repültünk Simon és Szentmárton között mert mire elkészültünk volt már 10 óra így 2 óránk maradt bulizni (üdítőt iszogatni) meg mondjuk táncolni is 😁Elérkezett fel 12, tisztán emlékszem Ági volt aki toborozta a csapatot hogy nyomás haza. Persze Péter annyira jól érezte magát táncolt iszogatott nem tudtuk haza vinni de mi rohantunk mert sorakozó volt az ajtó előtt. 12ora 2 perckor prezent volt az ajtó és jelentettük Péter meg bulizik. Tibi bácsi nagy morog a "Jaj ez a Péter" és "haddal Péter" talán volt még "kapsz te Péter" jelzőkkel elindult Szentmárton irányába... Tibi bácsi nagy lazán gondolom arra már lenyugodott bemegy a diszkóba szól Péternek lejárt a buli megyünk haza... Péter mind aki jól kibulizta magát ballag Tibi bácsi mellet. Persze másnap mondta nagyon kellet koncentráljon hogy ne essen bele a Sáncba.. Szépen haza hozta mindenki nyugovóra tért.. Reggel közmunka volt és Péter meg másnapos... Kérdeztük a reggelinél mi volt a kocsiba? Pofont kaptál? Megszidottal? Erre Péter nagy vidáman:Nem volt semmi, én egy jót énekeltem haza felé Tibibának ahogy ő hívta! Mit énekeltél Péter?"Láttam a madarakat szállni az égen s közben szemembe sütött a nap"Bízunk benne te most fentről nézed a madarakat és közben a napfényben tekintesz le ránk! Idézünk fel pár szép emléket mert tudom van bőven mindenkinek. Így őrizzük meg a szívünkben! 
Annamária 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube