Elmarad a Szentendre - Visegrád közötti gyalogos zarándoklat

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_118197489_1891662914308897_8248541767464297041_o.jpgSajnos az augusztus 19-i Szentendre - Visegrád közötti gyalogos zarándoklaton nem tudok részt venni... Utolsó percig remélem, hogy ez a fránya vírus kifárad, de sajnos felénk még mindig nagyon virgonc és így, ebből a sárga zónában csak karanténban mehetnék Magyarországra és nem zarándok útra....  

Isten, ha segít, itt Erdélyben a gyerekekkel elmegyek egy bűnbánati útra, hogy augusztus 20-án hibáinkért bocsánatot kérve, bűneimet megbánva, tiszta szívvel ünnepelhessünk, békében, örömteli lélekkel együtt. 
Arra biztatok, kérek mindenkit, hogy a maga bűnbánati zarándokútját szervezze meg! Induljunk el vagy a Mária Út szervezésében a jó Milán atyával Szentendréről - Visegrádra, akár egy más rövidebb vagy hosszabb zarándokúton! A lényeg, hogy induljunk el, bocsánatot kérve, mi magunk is megbocsátva szívből egymásnak, hogy így az ünnep valóban újjászületés, örömteli ünnep legyen mindannyiunk számára!  
Isten jóságos irgalmát kérve, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nekünk Isten szép, szent feladatot adott, céllal küldött e földre. A gonosz csábít, ostromol, és ha bűnbe estünk, ha elvesztettük a fejünket, nem lenne szabad a reményünket, a hitünket is elveszítenünk, feladva Isten adta szép céljainkat. Nem, az embernek olyannak kell lennie, mint a mesében a hétfejű sárkánynak, akinek ha levágják a fejét, helyette újabb három nő, és újból talpra áll. Ezt a talpra állást a keresztény ember a bűnbánat szentsége által tudja elérni. Ha, ne adj’ Isten, elvesztettük ártatlanságunkat, tiszta életünket, valamit, ami értékes, ami fény, ne essünk kétségbe, mert az Úr Jézus Krisztus, aki a bűn kivételével maga is megtapasztalta az emberi gyengeséget, kísértéseket élt át, képes a hónunk alá nyúlni és felemelni bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 28. csütörtök, Károly és Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 5/7

A következő történet nagyon sokat jelentett nekem:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube