Meghívó Marosillyére 2015

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_bethlen2.jpgDél-erdélyi gyermekek, fiatalok találkozójaMint minden évben, május utolsó hétvégéjén megrendezzük Marosillyén, Bethlen Gábor szülőházának udvarán, a Dél-erdélyi magyarok, fiatalok és gyerekek nagy találkozóját.
Egyfelől szeretnénk tanulni bátorságot, bölcsességet Erdély nagy fejedelmétől, másfelől jó testvérekként szeretnénk jó kedvvel, vidáman találkozni, ismerkedni, együtt lenni, mi a szórványban élők. A találkozónk 11.00 órás Istentisztelettel kezdődik, amelyben Isten áldását szeretnénk kérni gyermekeinkre, a tanuló ifjúságra. Bográcsban készült finom ebéd után, vidám, kulturális, sport programokkal szeretnénk színessé, örömtelivé tenni az együttlétünket.
A Dél-erdélyi gyermek-ifjúság nagy találkozó főszervezője Varga Csaba (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vele kell a részleteket egyeztetni, megbeszélni azoknak, akik szállást vagy bármilyen más információt igényelnek.

Szeretettel,
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az ember nem egy márványtömb, hanem hús-vér lény, aki a tapasztalatok által tanul, változik, formálódik. Bíznunk kell Isten kegyelmében, amely képes átalakítani bennünket. Bűneink rendszeres meggyónása segítséget jelent lelkiismeretünk alakításában, a rossz hajlamaink elleni küzdelemben, lehetővé teszi, hogy Krisztus gyógyítson és szeretetében megerősítsen bennünket. Isten irgalmasságának ajándékát megtapasztaljuk, és ez arra ösztökél, hogy mi magunk is irgalmas szívűek legyünk, mint Ő.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 18. kedd, Bernadett napja van. Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem lehetséges, hogy valójában nincs is gonosz lélek?

Nem lehetséges, hogy valójában nincs is gonosz lélek, csak a rosszra hajló természetünk rángat bele a bűnbe?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube