Meghívó Marosillyére 2015

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_bethlen2.jpgDél-erdélyi gyermekek, fiatalok találkozójaMint minden évben, május utolsó hétvégéjén megrendezzük Marosillyén, Bethlen Gábor szülőházának udvarán, a Dél-erdélyi magyarok, fiatalok és gyerekek nagy találkozóját.
Egyfelől szeretnénk tanulni bátorságot, bölcsességet Erdély nagy fejedelmétől, másfelől jó testvérekként szeretnénk jó kedvvel, vidáman találkozni, ismerkedni, együtt lenni, mi a szórványban élők. A találkozónk 11.00 órás Istentisztelettel kezdődik, amelyben Isten áldását szeretnénk kérni gyermekeinkre, a tanuló ifjúságra. Bográcsban készült finom ebéd után, vidám, kulturális, sport programokkal szeretnénk színessé, örömtelivé tenni az együttlétünket.
A Dél-erdélyi gyermek-ifjúság nagy találkozó főszervezője Varga Csaba (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vele kell a részleteket egyeztetni, megbeszélni azoknak, akik szállást vagy bármilyen más információt igényelnek.

Szeretettel,
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ne féljünk, összedőlhet körülöttünk a világ, ha szeretünk, élni fogunk, a legnagyobb vihar után is kisüt az áldott nap. Tudnunk kell, az igazságot, az életet meg lehet ölni, de harmadnapon diadalmasan feltámad.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 2. csütörtök, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Miért volt fontos, hogy szűztől szülessen?

Miért volt fontos, hogy szűztől szülessen?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube