Nagy Szeretettel Várunk Marosillyére!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_SZOVETSEGKOTES_UNNEPE.jpgNagy-nagy szeretettel várjuk a Szent Ferenc Alapítvány barátait, támogatóit, hajdani és jelenlegi gyermekeit, munkatársait, 2015.05.30-án a Szövetségkötés ünnepére. Minden évben, május utolsó szombatján nagy nagy szeretettel összegyűlünk, hogy megújítsuk teremtő Istenünkkel, egymással és szülőföldünkkel kötött szövetségünket.

 

Ünnepségünk d.e. 10.00 órai szentmisével kezdődik Marosillyén, Bethlen Gábor, Erdély nagyfejedelmének szülőháza udvarán. Istengyermeki méltóságunkban, szabadon, örömben, békében szeretnénk élni életünket az újszövetség gyermekeiként, és ezt a szövetséget szeretnénk közösen megerősíteni a szentmise áldozatban. Ugyanakkor Árpád atyánk gyermekei is vagyunk és mint Kárpát-medence lakói, bár mi is sok felülről jöttünk, mégis összetartozunk, ezért az ősi vérszerződést vállalva, mi is egy testvéri családot alkotunk. Ebben a szentmisében nem csak az Istennel való, hanem az egymással való szövetségünket is megünnepeljük, kifejezzük szülőföldünkhöz való ragaszkodásunkat.
A szentmise után a zöldben elfogyasszuk a finom bográcsban készült ebédet, majd különféle kulturális és sport események fogják színessé, izgalmassá tenni a napunkat. A d.u. egyik legizgalmasabb programja, az alapítvány box bajnokainak kiválasztása.
Nagy-nagy szeretettel várunk rendezvényünkre és amennyiben valaki szállást is igényel, jelezze ezt Palkó Cecíliánál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube