Nagy Szeretettel Várunk Marosillyére!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_SZOVETSEGKOTES_UNNEPE.jpgNagy-nagy szeretettel várjuk a Szent Ferenc Alapítvány barátait, támogatóit, hajdani és jelenlegi gyermekeit, munkatársait, 2015.05.30-án a Szövetségkötés ünnepére. Minden évben, május utolsó szombatján nagy nagy szeretettel összegyűlünk, hogy megújítsuk teremtő Istenünkkel, egymással és szülőföldünkkel kötött szövetségünket.

 

Ünnepségünk d.e. 10.00 órai szentmisével kezdődik Marosillyén, Bethlen Gábor, Erdély nagyfejedelmének szülőháza udvarán. Istengyermeki méltóságunkban, szabadon, örömben, békében szeretnénk élni életünket az újszövetség gyermekeiként, és ezt a szövetséget szeretnénk közösen megerősíteni a szentmise áldozatban. Ugyanakkor Árpád atyánk gyermekei is vagyunk és mint Kárpát-medence lakói, bár mi is sok felülről jöttünk, mégis összetartozunk, ezért az ősi vérszerződést vállalva, mi is egy testvéri családot alkotunk. Ebben a szentmisében nem csak az Istennel való, hanem az egymással való szövetségünket is megünnepeljük, kifejezzük szülőföldünkhöz való ragaszkodásunkat.
A szentmise után a zöldben elfogyasszuk a finom bográcsban készült ebédet, majd különféle kulturális és sport események fogják színessé, izgalmassá tenni a napunkat. A d.u. egyik legizgalmasabb programja, az alapítvány box bajnokainak kiválasztása.
Nagy-nagy szeretettel várunk rendezvényünkre és amennyiben valaki szállást is igényel, jelezze ezt Palkó Cecíliánál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A sötétség nem valami. A sötét a fény hiánya. A pokol a szeretet és a jóság hiánya, Isten hiánya. A poklot, az örök büntetést nem az Isten teremti, hanem az ember teremti istentelen életével.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 20. csütörtök, Aladár és Álmos napja van. Holnap Eleonóra és Zelmira napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A rossz úton járó ember szenved...

A rossz úton járó ember szenved saját rosszasága miatt már itt a földön is.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube