MEGHÍVÓ A DÉVA-VÁR-KÖRRE

„Sokan voltunk, vagyunk és egyre többen leszünk azok, akiket összehozott a jóakarat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Dévai Gyermekotthon és intézményeinek megsegítésére. A tavalyi év sokunk számára bizonyította, hogy szükség van Magyarországon egy találkozóhelyre, ahol a jószándékot, a jó ötleteket, a tettvágyat össze lehetne gyűjteni és ahol lehetőség nyílik a tapasztalatok és élmények megosztására, az adomány- és önkéntes akciók megszervezésére."

A Déva-Vár-Kör következő találkozójára mindenkit nagy szeretettel várunk, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája, a gyermekek iránt, mindenkit, aki szeretné az Alapítványt bármilyen módon támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével. A következő Déva-Vár-Kör  2007. június 10. napján 15 és 18 óra között kerül megrendezésre a
Városmajori Jézus Szíve Plébánia Kistemplomában 
(Budapest XII., Csaba utca 5., a Moszkva térnél, a Kistemplom a templommal szemben állva a templom jobb oldalán található külön épület).
2007. első félévének utolsó találkozójára különösen nagy szeretettel várjuk azokat, akik az alapítvány valamelyik erdélyi házában vagy Csobánkán szeretnének önkéntes munkát végezni. Ez alkalommal véglegesítenénk, hogy ki melyik házban fog a nyár folyamán önkéntesként dolgozni és minden olyan felmerülő kérdést megbeszélnénk, amely az önkéntes munka sikeres és örömteli elvégzéséhez szükséges.   
Mindenkit nagy szeretettel várunk, a szervezők nevében: Érsek Emese