Boldog karácsonyt mindenkinek!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_15419577_1274299005974386_3650770832485580773_o.jpgKedves barátomtól, Máté Bence természetfotóstól kaptam egy nagyon rövid karácsonyi köszöntőt és egy képpel!! Megosztom, néhány gondolattal!  
Igen jól értették, egy 30 éves fiatal ember ma, karácsony estéjén, akárcsak egy remete egyedül beköltözik a sok gonddal tervezett, megépített néhány négyzetméteres madárlesébe két hónapra!! Bence megajándékozza magát két áldott munkára, tanulmányra szánt hónappal, hogy olyan képeket bányásszon ki magányában, melyeknek csodájára jár a világ! 
Olvasom a rövid levelet, s tudom is, hogy hova költözött Bence, mert néhányszor én is elkísértem abba a csendes, világ végén lévő lesbe, abba a tökéletes remeteségbe, hol csak az Isten alkotta szép világ veszi körül az embert! Gondolom, sokan furcsállják ezt a döntést!! Bennem csak egy kérdés motoszkál: Vajon én, de mondhatnám azt is, hogy te, milyen ajándékot adsz magadnak karácsonyra?? Tudunk mi alá merülni a csendbe, a kutató magányos munkánkba, mint a gyöngyhalász, hogy majd a felszínre jöttünk után megajándékozzuk szeretteinket?  Tedd fel magadnak a kérdést: mi a te magadnak szánt karácsonyi ajándékod?? Mennyire értékeled magadat, milyen ajándékra vársz, és azt az ajándékot tudod, mered magadnak megadni?!
Karácsonyi jókívánságként azért imádkozom, hogy Isten adja meg neked, nekünk azt a bátorságot, mellyel meg tudnánk ajándékozni magunkat, - Bence példájára - azzal amire legjobban vágyunk!! 
Szeretettel, 
Csaba t.
4 hónap előkészületi munka után, a mai nap újra beköltöztem a kedvenc lesembe. A legkomolyabb fotós maratonom következik, rengeteg tervem és ötletem van. Február végéig nem mászom elő innen!  
Boldog karácsonyt mindenkinek! 
Bence