Tiéd a dicsőség …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_62357293_2304712232937715_5801213069736542208_o.jpgHihetetlen öröm van bennem , mert megtapasztaltam , hogy Isten erős kézzel, jóságos karral felfog , felemel, újból és újból értelmet ad hitből fakadó döntéseknek. 
Menjünk el és merjünk tanúságot tenni Isten végtelen szeretetéről, gondoskodó jóságáról , megbocsájtó irgalmáról ! Az emberek keresik Istent és hiszik, hogy Jézus Krisztus a válasz a kérdéseikre !
Csaba testvér.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Egyetlen más vallás nem mondja, csak a kereszténység, hogy az ő alapítója, prófétája Isten, mindenki azt mondja, hogy ember volt: Buddha Kr. e. a VI. században élő nemes, Konfucius Kr. e. 500 évvel élő kínai bölcs, Mohamed Kr. u. VI–VII. században élő kereskedő… Egyedül Jézus Krisztus merte azt állítani, hogy Ő az Atyától jött, és nemcsak mondta, hanem életével, halálával bizonyította is, hogy Ő valóban Isten fia. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 17. vasárnap, Hortenzia és Gergő napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A földi lét

A tudás, az ismeret tisztítja meg az embert. Felfogjuk a szeretet lényegét, és rádöbbenünk, hogy nem magától értetődő mindaz a szépség, harmónia, amely körülvesz minket, és hogy az Istentől kapott jósággal, szeretettel gyakran visszaéltünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube