Isten akaratára figyelve…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_26904307_1624284807647131_7007709291790649711_n.jpgA lelkiember tudja, hogy neki nemcsak a jó és rossz között kell választania hanem sokszor a jó és a jó között is, mert időnk véges és Isten akaratára figyelve ki kell választanunk azt a feladatot , melyet a magunkénak érzünk , és azt jó végre kell vinnünk . A bölcs ember idejét , energiáját tudatosan, akárcsak a lencse a fénysugarakat , arra fókuszálja , ami az ő dolga, amit a jó Isten tőle elvár és minden egyebet életére veszélyes “tövisnek“ tart és kivág az életéből. 
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A krisztusi szeretet egyik tulajdonsága a határtalanság. Nem húsz-harminc évig szeret, nem addig, mint sok ember, amíg szépek, kedvesek, érdekesek, jóságosak vagyunk. Nem, „a hegyek megindulhatnak, és megrendülhetnek a halmok, de az én szeretetem nem hagy el soha” [Iz 54,10]. Ez a „soha”, ez a „végnélküliség”, amely megragad, mellbe vág engem. Szeret akkor is, ha hibázom, szeret akkor is, ha fájdalmat okozok. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tagadhatatlan

Tagadhatatlan, nem minden egyházi ember látta át világosan, hogy nem szabad a kizsákmányoló, kommunista rendszerrel együttműködni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube