Isten akaratára figyelve…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_26904307_1624284807647131_7007709291790649711_n.jpgA lelkiember tudja, hogy neki nemcsak a jó és rossz között kell választania hanem sokszor a jó és a jó között is, mert időnk véges és Isten akaratára figyelve ki kell választanunk azt a feladatot , melyet a magunkénak érzünk , és azt jó végre kell vinnünk . A bölcs ember idejét , energiáját tudatosan, akárcsak a lencse a fénysugarakat , arra fókuszálja , ami az ő dolga, amit a jó Isten tőle elvár és minden egyebet életére veszélyes “tövisnek“ tart és kivág az életéből. 
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Számomra a kereszténység nem verejtékszagú, nem arról szól, hogy önmagamra figyelve erőlködöm, hogy megtisztuljak, testemet, lelkemet különféle gyakorlatokkal megzabolázzam, nem görcsölök azon, hogy tökéletessé váljak – jó nekem egyszerű, ferences kistestvérnek lenni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 5. csütörtök, Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Adventben

A világvégén lesz Krisztus második eljövetele is. Az Egyház várja, hogy Urunk, Jézus újra eljöjjön, és láthatóan mindig velünk legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube