Gratulálok!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_370177925_800539598745352_5469268703539820646_n.jpgJó teljesítmények, hét mérkőzés, hat arany, egy ezüst az Eger Kupán
Nyolc ország sportolóinak részvételével rendezték meg pénteken és szombaton az Eger Kupát. Itt az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK négy versenyzője szerepelt Csiki Róbert a felnőttek között, Mailát András a junioroknál, Srof Kevin a serdülők mezőnyében, Tallósi Vanessza pedig pénteken a serdülőknél, szombaton a juniorok között lépett szorítóba. 
Az első napon Tallósi Vanessza (60 kg) Németh Barbara ellen győzött egyhangú pontozással. 
Srof Kevin (40 kg)  Hómai Patrikot győzte le, az ellenfél az első menet után feladta a mérkőzést
Mailát András (63 kg) az ír Dylen Rockett ellen bokszolt. András végig irányította az összecsapást, nagy fölénnyel, egyhangú pontozással nyert
Csiki Róbert (60 kg)  a lengyel Jakub Palka ellen nyert nagy fölénnyel, egyhangú pontozással
Szombaton Mailát Andrásnak nem jutott ellenfél a súlycsoportjában, Csiki Róbert ellenfele pedig visszalépett a küzdelemtől.
Srof Kevin  egyhangú pontozással nyert Baráth Nándor ellen. 
Tallósi Vanessza ezen a napon a junior korosztályban is bemutatkozott és  a görög Paraskevi Tsakalellivel vívott nagyon szoros jó  mérkőzésen végül az ellenfél kezét emelték a magasba, de akár fordított is lehetett volna a bírók döntése.  
Tehát az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK sportolói 6 mérkőzésből ötöt nyertek meg a ringben, egyet pedig feladással. 
Pénteken így négy aranyat, szombaton kettőt nyertek sportolóink, de Tallósi Vanessza ezüstje is szépen csillog, hiszen idősebb ellenféllel szemben is helytállt.
Hajrá  Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub – Felcsút SK!
Hajrá Gyergyó!