A feladat...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_szoborkeszitokkel.jpgNem kell új dolgokat kitalálnunk! A mindennapi állapotbeli kötelességeink becsületes teljesítése a keskeny, meredek út, mely a mennyországba vezet!

Diák vagy? - Tanuljál, vezessen a megismerés utáni vágy! Sportoló vagy? - Eddzél, légy bajnok! Orvos vagy? - Gyógyíts, hadd áldják a te és a Teremtőd nevét! Szakács vagy? Főzzél, süssél finomabbnál finomabb ételeket, hogy mindenki a te főztödet dicsérje, kívánja! Megnősültél? -Szeresd kedves feleségedet, ajándékozd meg aranyos gyerekekkel, törődj drága családoddal!
Ilyen egyszerű, tegye mindenki a maga feladatát, azt amire vállalkozott, azt amit az élet kér tőle, és boldog lesz! Nem kell állandóan újratervezni az életet!
Tedd a dolgodat és egy percre se feledd, - bármi is vagy - szeret téged a Teremtőd, ezért te is: „Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből." Mt 22,36
Szeretettel, 
Csaba t.
Kép: A Máriafaragó ember szép Máriaszobrokat farag!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mi hisszük, hogy Isten minden embert ugyanabból az anyagból teremtett, nem volt „selejtes masszája”, amiből egyes népeket, embercsoportokat formált. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 26. csütörtök, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás mondja

Nem csupán gondolati lények vagyunk, hanem test és lélek. Jézus mondta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készít, akik őt szeretik.” [1Kor 2,9]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube