Aki tud szeretni...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_IMG_0560.jpgVan egy ház, mit összefogásból épült, a ti adományotokból, több gyerekkel együtt benne lakik két aranyos lány, a rokonoktól távol. Kiskorúktól nálunk nőttek fel. Nem osztok meg képet, nevet, mert nem az a fontos, hanem a szép, tiszta őszinte barátság a kamaszok között, mi ott ragyog ebben a pár sorban! Aki tud szeretni és akit szülinapján ilyen szép sorokkal köszöntenek fel, az már nem élt hiába! 

Gyermekeinknek ez az őszinte tiszta szeretete ad erőt ahhoz, hogy alázattal folytassam a munkámat!! 

Szeretettel, 

Csaba t.
Itt ez a nap is amit annyira nagyon szeretsz  Mondhatod azt hogy egy évvel fiatalabb lettél mert nem mindenki mondaná meg hogy most már 17 éves vagy a kis cuki pofiddal. Nem is tudom mit is mondhatnék ...  Nagyon örülök hogy te vagy az én unokatesóm és hogy ennyire nagyon jobban vagyunk  veled nem unatkozik az ember az egyszer biztos,  annyi jó emlékünk van együtt pl mikor éjszakákat kacarásztuk át és mikor az esőben mezítláb futkorásztunk  vagy meg mikor bringo hintóztunk s csattantunk össze másokkal és meg nagyon sokat sorolhatnék de te is tudsz mondani egy csomót itt a képek között is van egy kettő nagyon jó emlék amin mindig el kacaghassuk magunkat , milyen jó hogy vagyunk egymásnak legalább ha nevetsz nem egyedül kell és ha sír valamelyikünk akkor legalább meg vigasztaljuk egymást és már is jobb lesz minden.  Remélem hogy mindig ilyen aranyos és kis cuki kívánom neked hogy minden álmod valóra váljon és legyél nagyon nagyon boldog életed végéig te kis drága, tudd hogy én mindig itt vagyok neked akkor is ha éppen nem vagyok melletted de segítek ha baj van vagy  majd veled nevetek a hülyeségeken tud, hogy nagyon nagyon szeretlek és ... meg mindig nagyon szeretlek légyszíves ne sírj mert nem áll jól ha könnyes az arcod!
Sok puszi és vigyázz magadra 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mi hisszük, hogy Isten minden embert ugyanabból az anyagból teremtett, nem volt „selejtes masszája”, amiből egyes népeket, embercsoportokat formált. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 26. csütörtök, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás mondja

Nem csupán gondolati lények vagyunk, hanem test és lélek. Jézus mondta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készít, akik őt szeretik.” [1Kor 2,9]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube