Mária kertje Csíksomlyón

ImageOktóber Mária hónapja! Ebben a hónapban, a hideg, korán szürkülő estéken a keresztények összegyűlnek templomokban, kápolnákban, hogy rózsafüzér imádsággal emeljék lelküket Istenhez, és az ö csodálatos gyermekéhez, Máriához.

 

 

 

 

 

Kedves Testvérek!
Október Mária hónapja! Ebben a hónapban, a hideg, korán szürkülő estéken a keresztények összegyűlnek templomokban, kápolnákban, hogy rózsafüzér imádsággal emeljék lelküket Istenhez, és az ö csodálatos gyermekéhez, Máriához.
Mi is szeretnénk imádságos szeretettel össze gyűlni október első hetében, 8-9-10 -én, hogy tovább építsük a lelkünkben, de kint a valós világban is, Csíksomlyón Mária kertjét. Ez alkalommal erdészek segítségével szeretnénk a kertünket beültetni, őshonos Csíki növényekkel, cserjékkel, fákkal. Hadd pompázzanak a szép Hargita fenyői, fái, bokrai a Mária kertjében is...
A munkálatok egész héten folynak, az első lelkigyakorlatos elmélkedést péntek este hatorától tartjuk, szombat reggel nyolc órakor, délben és este vacsora után nyolckor találkozunk a kápolnában.
A vasárnapi 10,30-as kegytemplomi nagymisével ér véget a lelki program, de aki teheti maradhat a kertépitési munkálatok biztos, hogy nem fognak véget érni..
Szeretettel várom a kertépitő testvéreimet.
Szeretettel,
Cs.t.