A kezdő egyetemisták imája

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_knyv-tanuls-1080x771.jpegTe imádkozol egy sikeres tanévért?? Tanáraidért, szüleidért, mindazokért akik az iskolában egy széket tettek alád? Imádkozunk mindazokért, kik a fűtést, a világítást kifizetik az osztályteremben, kik könyvet raknak elénk a padra?? 

Imádkozzunk, kérjük a jó Isten áldását ne csak a tanévre, hanem azokra is, akik mellénk álltak és segítenek,  hogy eredményes, jó tanévünk legyen! 

Áld meg Isten mindazokat akikkel egy csapatban győzelemre vihetem ezt a tanévet, 

Csaba t. 
Most kezded az egyetemet? Tele vagy félelemmel vegyes izgalommal? Nem tudod, hogy jó döntést hoztál-e, amikor erre a szakra jelentkeztél? Vagy egyszerűen csak annyira új minden körülötted? A hivatásod megtalálása egy olyan pontja lehet az életednek, amin keresztül még jobban meg tudod tapasztalni Isten gondoskodását és vezetését. Ez az ima reméljük, rávilágít arra, hogyan érdemes kezelned a bizonytalanságaidat, és hogyan tudod átadni Istennek a félelmeidet.
Drága Istenem!
Hálát adok neked azért, hogy felvettek az egyetemre. Valamiért itt vagyok, valamiért minden ide vezetett, és szeretném ezt megköszönni neked. Tudom, hogy ez csak a kezdet, tudom, hogy nekem is bele kell adnom a saját erőmet abba, hogy azzá az emberré tudjak válni, akinek te teremtettél. Szeretném a kezedbe adni a hivatásomat, az egyetemi éveimet. Kérlek add, hogy az emberek meglássák rajtam, hogy hozzád tartozom! Bárhová is vezet az utam, bármilyen munkahelyen is fogok majd kikötni, az életemmel szeretnék tanúságot tenni rólad! 
Uram, köszönöm ezeket az éveket, kérlek add, hogy gazdagodhassak barátságokkal, felejthetetlen élményekkel. Kérlek add, hogy megtalálhassam azokat az embereket, akik mellett önmagam tudok lenni, akik azért szeretnek, aki vagyok, és nem kell rejtegetnem mellettük a nézeteimet és a hitemet. 
Uram, a te áldásodat kérem az egyetemi éveimre, a te segítségedet, hogy jó döntéseket tudjak hozni, és a te erődet, hogy mindig fel tudjak állni, ha elesem!
Ámen

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube