Dal született a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_eukarisztiaalkdalszul.jpgAz egy év múlva kezdődő budapesti katolikus világtalálkozóra való felkészülést segíti a szerzemény.

Minden forrásom belőled fakad - ez a mottója a 2020. szeptember 13-án kezdődő rendezvénynek. Ezt az üzenetet dolgozta fel "NEKünk adtad magad" című dalában Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője. A médiaszakembernek 1997 óta születnek dalai, részt vett az imperfectum együttes megalapításában is.
A nekdal.hu honlapon a dal videóklipje mellett letölthető a stúdiófelvétel, az énekmentes – karaoke – változat, valamint a dal kottája és akkordos szövege.
Fontos szempont volt a megalkotásánál, hogy a szöveg a kor nyelvén, hűen fejtse ki a kongresszus mottójának üzenetét, eközben a dallam egyszerű legyen, így minél többen énekelhessék, templomi kórusok, közösségek is könnyen megtanulhassák, előadhassák.

https://szemlelek.net

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube