Imádkozzunk az Emberiség Családjáért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_133863009_2023975721077615_8825990188815219570_n.jpgA Szent család vasárnapján az emberiség nagy Családjáéért is imádkozzunk! Egy bolygón élünk, összetartozunk, tetszik nem tetszik az emberiség nagy családjának mindannyian a tagjai vagyunk! Nekem nagyon jól esett, hogy a nem keresztény emberek is, karácsonykor tisztelettel megemlékeztek Krisztus születéséről! Sajnos a média mint mindig, az ünnepek alatt is, a jó híreket részben elhallgatja, de a rossz dolgokat pillanatok alatt nagyító alá téve tálalja!! Egy - egy népcsoportot, vagy vallási közösséget nem néhány szélsőséges fanatikus tettei alapján kellene megítélni!

Az Emberiség nagy családjáért bizalommal imádkozva, 
Csaba t.
Hassan Rouhani iráni elnök és Mohamed Javad Zarif iráni külügyminiszter csütörtökön jókívánságait küldte a világ keresztényei számára. Rouhani elnök Ferenc pápa számára személyre szóló üdvözlő levelet is írt.
Khamenei ajatollah minden évben iráni keresztény családokat látogat meg karácsony napján és köszönti nem csak Iráni Iszlám Köztársaságban élő keresztényeket, de a világ összes keresztény lakosságát az ünnep alkalmából.
"Gratulálok minden kereszténynek és muszlimnak a világon, különösen a mi keresztény honfitársainknak Jézus Krisztus próféta, a Messiás születésének évfordulóján." Khamenei ajatollah
Kép: Bejrút főterén egymás mellett áll az évszázados keresztény székesegyház és a muszlim mecset! Mindkettő előtt megálltam csendben imádkoztam! Kevesebb jelenjen meg