Meghívó képnézegetős összejövetelre

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Karacsony-a-parajdi-sobanyaban-2008/viewsize/img_9827.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Karacsony-a-parajdi-sobanyaban-2008/viewsize/img_9827.jpg

ajándékokMindenkinek nagyon köszönöm, hogy szervezéssel, ajándékokkal és minden egyéb módon segített abban, hogy az Angyaljárás 2008-ban is nagy sikerrel záruljon.

 

Kedves Barátaim, Kedves Angyalok!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szervezéssel, ajándékokkal és minden egyéb módon segített abban, hogy az Angyaljárás 2008-ban is nagy sikerrel záruljon.
Nagyon szép ajándékok születtek és a gyerekek nagyon boldogok voltak, nagy örömmel mutogatták mindenkinek a kincseiket.
Az ajándékok átadásáról, felbontásáról készült fotókat szeretném, ha most együtt megnéznénk és akik kinn jártak és személyesen adták át az ajándékot, beszámoljanak az élményekről, hogy mindenki részesüljön ennek öröméből.
Ezért ezúton hívok és szeretettel várok mindenkit a 2009. március 22-én vasárnap 18-21 óra között tartandó összejövetelre (helyszíne a Tamás Alajos Közösségi Ház, 1027 Budapest, Rómer Flóris u. 4., az Országúti Ferences Templom tömbjében, a Margit krt-ról nyílik az utca).
Kérem a szervező Angyalokat, hogy mindazoknak továbbítsák a levelet, akik segítettek és szívesen részt vennének a találkozón.
Arra is kérlek Benneteket, hogy számoljátok össze, hogy hány Angyalt szerveztetek, mert készül egy képeslap sok kis fotóval a köszönetünk jeléül és ezt is szeretném vasárnap kiosztani, hogy az Angyaloknak továbbítani tudjátok.
Szeretettel várok mindenkit!
Érsek Emese