Boldog ÚJ ÉVET

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_12418852_1231136326902576_6548886441350170645_o.jpgKedves ismerősök, barátok, munkatársak, támogatok.
Ma, 364 nap emlékeit próbáltam felfűzni. Egy kis idő múltán,rájöttem hogy fölösleges olyasmit fűzni ami már fel van fűzve a szívembe/szívünkbe ahol mind megannyi fénylő gyöngyszem ragyogja be életem, családom és bővített családom életét.

 

A gyöngyszemek Ti vagytok jelenlétetek életünkbe/életembe fényt ,hitet és reményt adott az elmúlt év minden napján, amikor és ahol nem,véletlen találkozások ,nem, véletlen elhangzott gondolatok ,szavak, nem véletlen kézszorítás és ölelések és nem véletlen történések percei töltik ki az elmúlt időt.Köszönöm ,hogy megköszönhetem,köszönöm hogy az elmúlt év hol sima hol göröngyös útján velem/velünk bandukoltatok.A képek ezen a kis oldalon sorakoznak,köszöngetnek RÁTOK de az érzést amely a szívbe marta magát ,mely egyedi és örök az velünk maradt Ti látjátok örömeinket,büszkeségeinket,munkánk gyümölcsét, de mindez nem lenne ma nekünk, ha nem éreznénk féltő ,gondoskodó szereteteket. A JÓISTEN ÁLDJON MINDANNYIOTOKAT és hozza meg bő termését,örömét, az elvetett magjaitoknak, az ajtón kopogó ÚJ ESZTENDŐBE.
Magamnak/Magunknak ha kívánhatnék egy új kihívásokkal tele útszakaszra mely egy pár óra múlva elénk fog tárulni, akkor kérek a tarisznyába sok- sok hitet, mert itt SOMLYÓ földjén egy olyan drága mag, mely gyümölcse sok féle és sok színű akárcsak mi.
Boldog ÚJ ÉVET

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube