Gálospetri

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_p1200187-k.jpgEgészségügyi okokból Nagy Edit nevelőnő, elment gyermeknevelési szabadságra, és a ház vezetésében a helyét átvette Sandui Ildikó.

 

 

A ház átadása, átvétele békében lezajlott, ahogy a csatolt képen is látszik.  Úgy tűnik, hogy minden zökkenő nélkül megy szépen tovább mindannyiunk örömére. A gyerekek aranyosak, ha Isten is velem lesz akkor most vasárnap egy szentmisében a kis Gálospetri templomban együtt fogunk imádkozni Ildikóért és az ő nagycsaládjáért. Ki teheti azt szeretettel meghívjuk a 10 órás szentmisénkre, de ha csak távolról imádkoztok e házért és a benne lakó gyerekekért, mi azt is nagy szeretettel köszönjük.
Azért is szeretnénk imádkozni hálás szívvel, hogy Edit nevelőnő erőben, egészségben, kedves férjével szépen tudják felnevelni gyermekeiket.
Ildikó nevelőnő mostanig Szovátán nevelt szépen és eredményesen egy fiú családot. Szeretettel kérem, hogy a kedves támogatók ezentúl is ugyanolyan nagy szeretettel, bizalommal legyenek e ház iránt, mint ezidáig.
Sandui Ildikó - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 0040 758015076
Hálás szeretettel,
Cs.t.