Székelyruha a gyerekeknek…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_125377479_3188681807926240_9156988925967790170_n.jpgTisztelettel köszönjük Hargita megye tanácsának a Szent Ferenc Alapítvány Gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekvédelmi központ részére nyújtott támogatását. A Szent Anna Gyermekvédelmi központ a 2o2o-as évben részesült a Hargita megye Tanácsának támogató programja kertében székelyruha vásárlási lehetőségben.

 
 
A Szent Anna ház gyerekeinek nagy hasznára vált e program mivel gyakran vannak a ház életében olyan alkalmak, amikor használják a székelyruhát. E támogatás keretében  6 darab női székelyruha megvásárlására adott lehetőséget. A,,NÉPVISELET´ programnak köszönhetően is tudjuk biztosítani a hagyományainkhoz méltó öltözetet gyerekeink számára.  Tisztelettel köszönjük a Gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekvédelmi központ gyerekei nevében.    
Köszönettel  
LÁSZLÓ ANDREA

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube