Angyaljárás Szászvárosban

Image20-án indult el a kis csapatunk Keszthelyről, hogy eljuttassuk a karácsonyi ajándékokat a szászvárosi Szent Erzsébet Gyermekvédelmi Központ kis lakói számára. Október közepe óta dolgoztunk azon, hogy lássuk a gyerekek boldogságtól ragyogó arcocskáit. Keszthelyen az egész város megmozdult azért, hogy 70 gyönyörű csomagot juttathassunk célba. Mindenki névre szóló ajándékot kapott, amiben szerepelt ruha, játék, könyv és édesség.

20-án indult el a kis csapatunk Keszthelyről, hogy eljuttassuk a karácsonyi ajándékokat a szászvárosi Szent Erzsébet Gyermekvédelmi Központ kis lakói számára. Október közepe óta dolgoztunk azon, hogy lássuk a gyerekek boldogságtól ragyogó arcocskáit. Keszthelyen az egész város megmozdult azért, hogy 70 gyönyörű csomagot juttathassunk célba. Mindenki névre szóló ajándékot kapott, amiben szerepelt ruha, játék, könyv és édesség.


Csütörtökön délután értünk Szászvárosba, ahol a templomban kapott helyet a nagy halom ajándék. A gyerekek kedves karácsonyi műsora után Csaba testvér miséjét hallgathattuk meg. Meglepetésként eljátszottunk egy bábdarabot Bodri kutya cipőjéről. Végre elérkezett a nagyon várt pillanat, az angyalok befejezhették munkájukat, kioszthatták az ajándékokat. Menyhárt Ernő, az otthon vezetője, családok szerint hívta ki a gyerekeket, akik boldogan vették át csomagjaikat. Az igazi öröm még ezután következett, hiszen minden család a saját lakásában kezdett a bontogatáshoz. Boldog arcok, csillogó szemek vettek körül bennünket.


Megtapasztalhattuk, hogy milyen jó önzetlenül adni. A mi gyerekeink szeretetéből vittünk magunkkal egy fénysugarat, amivel még több fényt gyújthattunk Szászvárosban.


Remélem jövőre is eljöhetünk és angyalkodhatunk Csaba testvér gyerekeinek.


Csengei Ágota

Image

Image

Image