SZÁSZVÁROSI FARSANGIBÁL

Hagyományuknak és hagyományunknak híven, idén is a budapesti Jó Pásztor Közösség megszervezte a szászvárosi gyerekek számára farsangi mulatságot.

Pár héttel előtte jelezték, hogy családjainkat minek fogják beöltőztetni így nekünk nem sok munka maradt hátra J.
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   készülődés közben          A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. a fáradhatatlan szervező
Február 13.-án délbe megérkeztek barátaink és egy rövid ebéd után neki is láttak a munkának: a termet feldíszítették, gyerekeinket beöltőztették, sőt rövid kis bemutatkozó műsorral is felkészítették… így, már nem is kell mondanunk, hogy a jókedv és a siker élmény maximális ponton volt!!!
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.  verdák    A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   virágok  A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   szaloncukrok A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. kéményseprők         A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   jókedv     A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.    tánc
A felnőttekről sem feledkeztek meg, a csoport vezetője, Krisztina, egy „honfoglalás” típusú játékot szervezett, amelyben a kérdések a Jó Pásztor közösség és a szászvárosi otthonról szóltak. Nagyon jót mulattunk visszaidézve jó pár eseményt, amelyek évekkel ezelőtt történtek.  
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. verseny közben           A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   pontozás
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy újból örömet hoztak otthonunkban!!! A szavak sokat nem érnek a gyerekeink mosolya mellett, de ha másképp nem legalább Isten áldását kérve Rájuk akarjuk köszönetünket kinyilvánítani!
Sok szeretettel a szászvárosi közösség

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden, ami létezik ezen a földön, egymásra találásból születik. A napfény rátalál a vízpárára és felemeli magával az égbe. Az egész emberi test egy hatalmas összetartozás, szolidaritás: sejtjeink, szerveink egymást kölcsönösen segítve létben tartják egymást. A férfi és a nő egymásra találásából, szeretetben való összeforrásából születik a gyermek. A bűn a másiktól való tudatos elfordulás következménye. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Jöjj, és kövess engem!”

Jézus nem ültette le szépen maga köré az írástudókat – mondván: „a szó elszáll, az írásmegmarad” –, hogy lediktáljon nekik egy „projektet”, pontos menetrendet az Ő követéséhez.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube