Köszönet

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg

ImageIstennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége.

Istennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége. Vulkánból, Szászvárosról és Désről voltak a résztvevő párok és Jenő testvér. Az előadók Ilyés Zsolt spirituális volt, Gyulafehérvárról, valamint két székelyföldi házaspár és mi. Nagyon tetszett mindenkinek a szép és csendes környezet. Igazán el lehetett csendesedni a kolostorban a két és fél nap alatt. Számunkra is nagyon jó volt letenni a mindennapi terhet és sikerült többnyire egymásra figyeljünk. Az előadó párok és az atya természetesen ajánlották fel ingyen a munkájukat, még a benzinpénzt se fogadták el, így a befolyt összeget teljes mértékben átadtuk Rtitáéknak, hogy a kiadásokat fedezzék. A többi pár nevében is szeretnék köszönetet mondani, amiért létrejöhetett ez a lelkigyakorlat, egy teljes hétvége telefon, gyerekek és taposómalom nélkül. Felemelő élmény volt, ahogy a záró misén könnyes szemmel és meghatottan újítottuk meg házassági fogadalmainkat, a legfiatalabb pár is, akik 5 éves házasok és a legidősebb is, akik 44 éves házasok.
Köszönjük, hogy ott lehettünk és bátorkodunk szíves engedélyedet kérni, hogy a jövő ősszel újra elvonulhassunk egy hétvégére a világ zajától a szászvárosi kolostor csendjébe.
Sok szeretettel:
Nagy család

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube