Szászvárosi Gyermeknap

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg

ImageMinden évben, június 1-ét nagyon várják a gyerekek, mert tudják, hogy ez az ők napjuk.

 

 

 

 

Idén is különböző programokban volt részük. Az ovisok részére, Andi óvó néni és Rita versenyeket készítettek: szaladás, biciklizés, rollerezés, traktorozás és kugli-borító. A kicsi csoportosok, még ha nem is értették, hogy mi a verseny lényege, annál jobban „gázoltak” és jóval elhagyták az érkező vonalat. A nagy csoportosok viszont minden bele adtak, hogy elsőnek érkezzen miközben társaik drukkoltak. A legügyesebbek díjakat és okleveleket is kaptak.

Miközben az ovisok versenye javában folyt, iskolásaink a városi kultúrotthonban egy bábszínházat nézhettek meg, amelyet szászvárosi lakosok adtak elő.
Délután, pedig az ebédlőben, a nagyváradi Kiss Törék Ildikó előadásában a „Süss fel, Nap” zenés gyerekműsort nézhették meg iskolásaink, ovisaink.
Köszönjük a szászvárosi jóindulatú „művészeknek” és Kiss Törék Ildikónak, hogy műsoraikkal megajándékozták gyerekeinket!
Köszönettel,

 Ernő 

{zoomcat catid=891}

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden, ami létezik ezen a földön, egymásra találásból születik. A napfény rátalál a vízpárára és felemeli magával az égbe. Az egész emberi test egy hatalmas összetartozás, szolidaritás: sejtjeink, szerveink egymást kölcsönösen segítve létben tartják egymást. A férfi és a nő egymásra találásából, szeretetben való összeforrásából születik a gyermek. A bűn a másiktól való tudatos elfordulás következménye. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 26. szombat, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Jöjj, és kövess engem!”

Jézus nem ültette le szépen maga köré az írástudókat – mondván: „a szó elszáll, az írásmegmarad” –, hogy lediktáljon nekik egy „projektet”, pontos menetrendet az Ő követéséhez.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube