A IV. Pufi és Barátai Színjátszó Tábort

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_Tbor_szrlap.pngA IV. Pufi és Barátai Színjátszó Tábort augusztus 19-24 között szervezzük meg Szelterszben. Négy csoportot indítunk, ebből egy osztály jutalomként érkezik Parajdról és a másik kész csapat a balánbányai Vidám Retkek színjátszói. 

Két csoportba várunk olyan táborlakókat, akik szeretnek játszani, ismerkedni, érdekli őket a színpad és szívesen tanulnak:
II-IV osztályosok csoportja
IX-XII osztályosok csoportja
Szeretettel hívjuk meg a táborunkba a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gondozásában élő, a fent említett két korosztályba tartozó gyereket, ifjakat! Mindkét csoportba 7-8 résztvevőt várunk. 
A kicsik csoportját Szabó Anna-Mária pedagógus, drámatanár vezeti, a nagyokét pedig a Budapestről érkező Karsai Veronika pantomimművész.
A csoportvezetőkön kívül érkeznek különböző foglalkozást vezetők, beszédtanár, színész, tanulunk közösségi játékokat és Max Lucado Értékes vagy c. meséje alapján lesznek műhelyfoglalkozások korosztálynak megfelelően.
A tábor személyenként 500 lejbe kerül, amiből a Botorka Egyesület, a tábor főszervezője állja felét, tehát az Alapítvány részéről érkező táborlakónak 250 lejbe kerül a részvétel. 
Megkérem, amennyiben érdeklődnek, kérdéseik, javaslataik vannak, írjanak erre a címre és hívjanak a 0740543716-os telefonszámon lehetőségeikhez mérten jövő héten, július 22-ig.
Kedvcsinálóként itt egy rövid összeállítás az egyik táborunk hangulatáról:
Várom visszajelzésüket!
Szeretettel,
Bajka-Barabás Réka, Pufi Színház