Új tanévre készülve...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_IMG_E9487K.jpgElkezdtük szervezni az új tanévet. Minden vidéken próbálunk egy - két ünnepséget szervezni! Biharországban, az érmelléki házainknak egyeztetés után a következő programokat terveztük:

Szeptember 14-én jönnek a motorosok Dévára, így én Déváról indulok hétfő reggel Nagyszalontára. 
Szeptember 16-án 13.00 órától tanévnyitó szentmisét tartunk Nagyszalontán a templomban, majd ugyanaz nap,
szeptember 16-án 18.00 órától a székelyhídi háznak is megtartjuk a tanévnyitó szentmiséjét. 
Szeptember 17-én 12.00 órától lesz a gálospetri házunkban a tanévkezdő ünnepség. 
Október 12-én szombaton gyalogos zarándoklatot szervezünk a himnusz költőjének, Kölcsey Ferencnek otthonához Álmosdra. Nagyon örvendenék, ha erre a zarándoklatra minél többen el tudnátok jönni a környékbeli házakból. 
Október 13-án vasárnap tartjuk a nagyváradi házunknak a tanévnyitóját és ugyanebben a szentmisében házasságot köt Hanizs Rozália Márta, a ház hajdani lakója, szíve választottjával. 
Szeretettel kérlek mindannyitokat, hogy imádkozzatok e térségben tanuló, dolgozó gyerekekért, kollégákért, hogy egy eredményes jó hangulatú tanévvel ajándékozzon meg bennünket a jó Isten. Rendezvényeink nyitottak, minden kedves támogatót, érdeklődőt, a gyermekeink, házaink barátait nagy-nagy szeretettel látjuk, várjuk!
Egy új tanév kezdésének örömével, lendületével,
Csaba testvér.
Kép: Székelyhídi gyerekekkel....

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nekünk Isten szép, szent feladatot adott, céllal küldött e földre. A gonosz csábít, ostromol, és ha bűnbe estünk, ha elvesztettük a fejünket, nem lenne szabad a reményünket, a hitünket is elveszítenünk, feladva Isten adta szép céljainkat. Nem, az embernek olyannak kell lennie, mint a mesében a hétfejű sárkánynak, akinek ha levágják a fejét, helyette újabb három nő, és újból talpra áll. Ezt a talpra állást a keresztény ember a bűnbánat szentsége által tudja elérni. Ha, ne adj’ Isten, elvesztettük ártatlanságunkat, tiszta életünket, valamit, ami értékes, ami fény, ne essünk kétségbe, mert az Úr Jézus Krisztus, aki a bűn kivételével maga is megtapasztalta az emberi gyengeséget, kísértéseket élt át, képes a hónunk alá nyúlni és felemelni bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 28. csütörtök, Károly és Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 5/7

A következő történet nagyon sokat jelentett nekem:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube