Integration Award 2009

Image2008 novemberében hirdette meg az ERSTE Alapítvány kelet európai szociális dijra szóló integrációs pályázatát a 2009-es évre.

 

 2008 novemberében hirdette meg az ERSTE Alapítvány kelet európai szociális dijra szóló integrációs pályázatát a 2009-es évre.

Az 1300 beérkezett pályázat közül, 460 pályázat érkezett romániából, melyből a Szent Ferenc Alapítvány másik romániában működő nonprofit szervezettel együtt bekerült az első 10 helyezett közé. A Bukarestben megrendezett konferencián és díjátadáson alapítványunkat is képviseltük ezen alkalomból, mely lehetőséget adott munkánk ismertetésére nemzetközi szinten. A pénzbeni adomány mellett,  számos értékes előadást halhattunk valamennyi kelet európai egyetem professzorától a  jelenlegi szociális és gazdasági kérdésekről és a szociális szférára kiterjedő megoldásokról. A díjátadást követően néhány jelentős pályázat biráló és nevezetes romániai személyiség gratulációjában részesedtünk kik példaértékűnek nevezték alapítványunk munkáját országos szinten. Nagy dolog ez, hiszen tevékenységünk nem volt ismeretes a román és a kelet európai  médiumokban, s ez csak megerősítette gyerekeink és nemzetünk iránt végzett munkánk jelentőségét.
Bizunk benne, hogy ez a lehetőség alapitványunk erősödéséhez jelentősen hozzájárul, Isten dicsőségére!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A legnagyobb gyógyító az, aki örök célokat tud felmutatni az embereknek, aki felemeli az égre a tekintetüket, értelmet ad létezésüknek akár jólétben, egészségben, akár nehézségek között élnek.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 4. szombat, Izidor napja van. Holnap Vince napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentlélek száll rád...

Az Istennek, aki a világot teremtette, nem adhat életet egy földi apa, csak maga az Isten.  Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube