Meghívó a Flüei Miklósról elnevezett Gyermekvédelmi Központ megnyitójára

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_borszekiotthon.jpgÖrömmel oszthatom meg a jó hírt, hogy elkészült az emberi szeretet és jóság egyik újabb otthona Erdély földjén. Egy kedves ausztráliai támogatónk, végrendelétében úgy döntött, hogy nekünk ajánlja fel házát. 2014. tavaszán, Istennek legyen hála, ausztráliai magyar testvéreink a házat értékesítették, és így mi Borszéken, egy adományba kapott romos villát sikeresen felújítottunk, Flüei Miklóst kértük, hogy legyen névadója, mennyei patrónusa, ennek a csodaszép fekvésű  otthonunknak.

 

Istennek legyen hála, az építkezési munkálatokat befejeztük, az engedélyeket beszereztük és már gyerek kacagástól hangos az otthon.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_unnepmeghivo.jpgPünkösd vasárnapján, május 24-én 11.00 órától szeretnénk a Jóisten áldását kérni a most induló ház lakóira, és mindazokra akik nagylelkű döntéseikkel, segítségükkel, ennek a szép háznak a születésében közreműködtek. Szeretnénk imádkozni ezen a szép napon, hogy  a Szentlélek Úristen szeretete, életadó jelenléte töltse be ezt a házat, és Flüei Miklós közbenjárásával tegye a párbeszéd, a kiengesztelődés, a kibontakozó élet otthonává. A ház vezetője Csibi Brigitta (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), szeretettel kérem, hogy a részvételi szándékot, az esetleges szállás igényt vele egyeztessék.
Kisebb testvéri szeretettel hívunk és várunk Erdély talán egyik legszebb völgyébe, erre a szép ünnepre,
Csaba t.