A farkaslaki napközi otthonunkba új vezetőt keresünk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_11144789_964700973571585_576481984878316978_n.jpgA farkaslaki napközi otthonunkba új vezetőt keresünk! Van egy szép családi ház, elvben bárki megpályázhatja ezt a szolgálati lakást, a házbér a falu bajban lévő gyerekeiről való lelkiismeretes gondoskodás!

 

A plébános úrral egyeztettünk és ha már ott voltam meglátogattuk a falu nagy szülőtjének Tamási Áronnak a sírját és a hajdani iskolájából kialakított emlékházat! Jó látni, hogy székelyföld egyik legnagyobb íróját, ki nemcsak megtudta ragadni népünk vidám, csipkelődő, furfangos, dolgos lelkületét, de azt művészi tehetségével csodálatosan könyveiben be is tudta mutatni, a mai napig mennyien tisztelik! Jó volt megállni Ábel írójának a sírjánál, látni, hogy a becsületes munkát, a tehetséget milyen sokan tisztelik, szeretik a szülő falujában, de a messziről jött látogatok is!
A falu szép templománál imádkoztunk, hogy itt Farkaslakán, a kis otthonunkba olyan nevelőt találjunk, aki képes itt Farkaslakán a mi századunkban is Tamási Áronokat nevelni a helybeli bajban lévő gyerekekből. 
Szeretettel, 
Csaba t.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube