Béke és Áldás!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC0120.jpgMilyen jó ilyen leveleket olvasni, és imádságos szeretettel dicsérni azt aki megérdemli!! 

Gratulálok az elért eredményekhez és köszönöm nagyra nőtt lányunknak a szép szavakat,

Csaba t.
Béke és Áldás!
Kedves fr.Csaba,
A nevem Jonica Xénia, a kovásznai ház lakója voltam 2009-2013 közötti időszakban. Bármelyik pillanatban is nosztalgiázom, mindig elevenem él bennem az az élet, amit szó szerint éltem az ott töltött évek során, a Kolozsi házaspár pótolhatatlan szeretete és mindenkori biztatása közepette.
A tavaly nyáron a kolozsvári Babes- Bolyai Tudományegyetem Teológia és Történelem szakokon sikeresen megvédtem az alapképzéses szakdolgozataimat, majd felvételiztem mesterképzésre a Teológia Kar Pasztorális tanácsadás szakjára.
Közben pedig folytattam a Levéltár szakos alapképzésemet is, amit egy évvel később kezdtem el a másik két szak mellett, amivel folyó év június 3-án végeztem, és e hónap végén védem a Gondviselés segítségével a szakdolgozatomat.
Gyermeki hálával gondolok fr.Csabára mindazért a lehetőségért, amit Ön által kaptam a munkatársai révén. Isten fizesse az értem való fáradozását is.
Köszönettel és imával,
Jonica Xénia
Kolozsvár