Élethordozó!

ImageHiszem, hogy Isten jó világot teremtett! Ha van valahol egy gyermek, ki azért sír, hogy vegye már ölbe öt is valaki, akkor biztosra veszem, hogy van valahol egy család, egy magányos nő, vagy férfi, aki úgy érzi, hogy ö szívesen, örömmel venne a karjai közé, egy ilyen vigaszra, biztonságra vágyó kis életet.

 

Csodálatos élmény megérezni egy törékeny gyermek meleg, dobogó szívét a karjaink között, ahogyan védelmet, biztonságot keresve, hozzánk bújik, és a régóta nélkülözött szeretetért hálásan pihegve nyakunkba csimpaszkodik. Úgy gondolom, egy ilyen pillanat új világot tárhat fel előttünk.  Az, mi addig olyan édes volt - az önző, szórakozás, a magunkkal való törődés -, keserűvé vállik, és  helyette  betölti a szívünket egy őszinte tiszta vágy, a szolgáló szeretet után. Életünk igazi kiteljesedése, mikor jóságos szeretettel a kis védtelen életnek otthont adva, felnőtt, erős karjaink közé fogadva, hordozzuk azt. Ez a tiszta, gondoskodó jóság, felnőtté tesz, felragyogtatja arcunkon a Mennyei Atya szép vonásait.
Többen is érdeklődtek hogy hogyan lehetne a mi munkánkkal, életünkkel megismerkedni. Mit jelent nálunk Anya, Nevelő, Szociáliscsalád vezetőnek lenni?
Mindazokat, kik vágynak benső életünkről, munkánkról többet megtudni, kik szeretnének köztünk az anyai, nevelői hivatásra felkészülni, augusztus 1-3 között nagy szeretettel várjuk, hívjuk Tusnádfürdői házunkba.
Különösen azokat hívjuk, kik szeretnének a Szent Ferenc Alapítvány valamelyik házában nevelők lenni. Minden nevelőnek, mi munka könyves állást biztosítunk, fizetése után betegbiztosítást és nyugdíj alapot is fizetünk. 10 hónap munka mellett évente jár 2 hónap szabadság. Az pedig, ki szépen, eredményesen nevel 15 évig egy lakrészben, 8-9 gyermeket, becsületes munkájáért, megörökli azt a lakást, melyben dolgozott, hogy élete hátralevő részében, ahogyan professzionális anya volt, ugyanúgy lehessen felnövelt gyermekei számára, odaadó nagymama is.
A nevelő képző augusztus elsején délben kezdődik és vasárnap este ér véget. A szállást, ellátás költségeit az alapítványunk magára vállalja mindazok részéről, kik valóban szeretnének nevelőszülői útra lépni.
Az érdeklődőket szeretettel kérem, hogy részvételi szándékukat jelezzék Szász Csillánál, ki a Dévai házunkban közel 10 éve neveli jósággal, szeretettel, és nagyon eredményesen, az Isten által karjai közé helyezett gyermekeket.

Szász Csilla:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 0040742910185

Gondviselő Mennyei Atyánk nevében várlak, Csaba t.

 

Image 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt mondják, hogy a fa arra esik majd hulltában, amerre hajolt életében. Amilyen széppé vagy torzzá formáltuk magunkat az életünkben, olyan pályára állunk a halálunk pillanatában. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 22. csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nyugalom

Az embernek imáiban állandóan kutatnia kell, mi az ő testreszabott feladata, és azt nyugodtan, következetesen valósítsa meg. Jézus nem siet. Bármennyire is sürgeti Istent a világ megváltásának nagy kérdése, nem születik két hónapra az angyali látogatás után.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube