„Eddig csak a hivatásomra gondoltam”

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_43450150_2314964391866938_1389288776269824_n.jpg„Eddig csak a hivatásomra gondoltam” - interjú Sós Nórival, a Petőfi Sándor Program önkéntesével

Nagy fába vágtuk a fejszénket a Gyermek Jézus Stúdióban! Járva a Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonait, volt szerencsém beszélgetni sok emberrel, és ahogy hallgattam őket - legyenek ők nevelők, önkéntesek vagy támogatók -, belém nyilallt az érzés, hogy milyen jó lenne történetüket tovább mesélni valakinek! Mert egytől-egyig tanulságosak, lámpások lehetnek ők sokunk számára! Csaba testvér az áldását adta, Lambert Iván kollégámat sem kellett sokat győzködni (hála érte), és elkezdtük. Lehet még rajta javítani, fejleszteni, de nagy szívvel tárjuk a nagyközönség elé „Sorsok és döntések” elnevezésű kisfilmünket (reméljük, a sor folytatódni fog).
Elsőként a Vajdaságból származó Sós Nórival, a Petőfi Sándor Program dévai ösztöndíjasával beszélgettem, aki karrier központú életéből érkezett közénk, és most már azon gondolkodik, hogy anyuka szeretne lenni, mert hogy az is egy hivatás… Nagyon felemelő volt beszélgetni vele, hogy hogyan építi fel benne a Jóisten azt az utat, ami igazán az övé lesz!
Mindenkinek ajánlom nagy-nagy szeretettel!
2019. 03. 22.
Sáhó Eszter
Gyermek Jézus Stúdió
Dévai Szent Ferenc Alapítvány

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem egy nagyszakállú Úr, aki unatkozik a mennyek országában, és néha lenéz ránk a földre. Ő jobban szeret bennünket, mint mi saját magunkat. Meghalt minden egyes emberért a kereszten, mikor én magamért még egy kis áldozatra is nehezen vállalkozom. Ezt átélni, erre tudatosan figyelni, nagyon szép. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 5. szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az evangélium...

Az evangéliumon kívül sehol nem érvényesül ilyen tisztán az elv, hogy minden emberegyenlő Isten előtt. Akinek származása miatt az élete nehezebb, annak a Jóisten ezt betudja, akinek a megismert hit fényében világosabban kellene látnia, annak szigorúbb lesz az ítélete – nagyon sok keresztény fog azért szenvedni, mert nem keresztény módon élte az életét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube