Isten áldja mindazokat kikre rámosolyogsz!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_15589568_1414461155254888_5982470945520603507_n.jpgKedves Csilla nagy nagy szeretettel ölellek, köszönöm mindazt mit a drága gyermekeinkért tettél és tenni fogsz a jövőben is!! Isten áldja mindazokat kikre rámosolyogsz!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csoporttagok.
Van, amikor az ember leánya tudja, mi a helyes, döntött is, és mégis nagyon nehéz kimondani, végig vinni, elengedni...
Hét éve Csaba testvér Csíksomlyón megkért, hogy vállaljam el a nagyváradi ház működtetését. Volt munkahelyem, négy gyermekem, öt unokám, házam, civil szervezetem. De én akkor úgy éreztem, hogy a jó Isten adott egy feladatot, amit nem lehet visszautasítani. Akkor sem volt könnyű a döntés...
A hét év sok megpróbáltatással, önmegtartóztatással, szomorúsággal járt, de több örömmel, sikerélménnyel, tanítással.
Csaba testvérnek hálás vagyok a szeretetéért, az imádságaiért, a támogatóknak, akiket a jó Isten vezetett, hogy mindig a kritikus pillanatban megérkezett valaki. 
Elsősorban azonban a családomnak vagyok hálás, hogy elfogadták ezt a helyzetet és megőriztek gondoskodó szeretetükben.
Most újra döntöttem, kértem Csaba testvért keressen helyettem mást. Elfáradtam, belefáradtam. Unokáim, gyermekeim folyamatosan haza hívtak. Azt mondják hiányzom, szükség van rám... Haza költözöm Érdre, a családom körébe.
Ha anyagi helyzetem, egészségem, erőm, időm engedi, továbbra is szeretnék Csaba testvérrel, a gyerekekkel, a váradi házzal kapcsolatban maradni.
Kérem a továbbiakban a házzal kapcsolatban keressétek Laszlo Matra, Mátrahegyi Lászlót, az új házvezetőt, aki már egy ideje kollégám - lelkes, dinamikus, művelt fiatalember - akár itt, akár telefonon:  +40747181648.
A nagyváradi házat, mindenkori gyermekeit, munkatársait kérlek tartsátok meg imádkozó szeretetekben és támogatásotokban,
Csilla nevelőnő

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem egy nagyszakállú Úr, aki unatkozik a mennyek országában, és néha lenéz ránk a földre. Ő jobban szeret bennünket, mint mi saját magunkat. Meghalt minden egyes emberért a kereszten, mikor én magamért még egy kis áldozatra is nehezen vállalkozom. Ezt átélni, erre tudatosan figyelni, nagyon szép. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 5. szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az evangélium...

Az evangéliumon kívül sehol nem érvényesül ilyen tisztán az elv, hogy minden emberegyenlő Isten előtt. Akinek származása miatt az élete nehezebb, annak a Jóisten ezt betudja, akinek a megismert hit fényében világosabban kellene látnia, annak szigorúbb lesz az ítélete – nagyon sok keresztény fog azért szenvedni, mert nem keresztény módon élte az életét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube