Őseink nyomában a Tündérkert keleti peremén

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_1900060_1379709322306152_1204365468_n.jpgHála és köszönet

Nagyon nagy megtiszteltetésben volt része június 18-án kedden közel száz gyereknek és nevelőiknek.

A Verestoy Attila Alapítvány szervezésében és a Bethlen Gábor Alapítvány támogatásával az Udvarhely környéki napközis gyerekeket elvitték egy történelmi témájú kirándulásra az Ezeréves határhoz.
Először Csíkszeredába a Csíki Székely Múzeumba várostörténeti és vártörténeti kiállítást csodálhattunk meg.Ezután Csíksomlyón a kegytemplomban hálát adhattunk az Istennek és köszönetet mondhattunk a Szűzanyának,megnéztük a Barátok feredőjét az ásványvíz forrás közelében.
Egy kiadós ebédben részesülhettünk a Csillagpanzióban,amit meglepetés fagyi követett míg a nevelők kávéztunk...
Irány Gyimesbükk.Az Ezeréves határnál az Őrházban tartott történelmi visszapillantót Bilibók Ágoston gyimesbükki vasúttörténész.Külön köszönet az idegenvezető történész tanár úrnak,aki értékes gondolatokkal bővítette tudásunkat a nap folyamán.Majd Madéfalván az emlékmű meglátogatása következett,de csak a buszból történt.
Hálásak vagyunk ezért a csodálatos napért.Minden gyerek és nevelő nevében köszönjük,hogy részesei lehettünk e sok szép élménynek.
Résztvevő házak: Máréfalva,Zetelaka,Székelyvarság,Farkaslaka,Felsősófalva,Alsósófalva,Oroszhegy,Kápolnás,Szentkeresztbánya és Székelyszentkirály.
Mindenkinek kellemes nyári vakációt,jó pihenést kívánok !
Szeretettel
Szerénke 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem egy nagyszakállú Úr, aki unatkozik a mennyek országában, és néha lenéz ránk a földre. Ő jobban szeret bennünket, mint mi saját magunkat. Meghalt minden egyes emberért a kereszten, mikor én magamért még egy kis áldozatra is nehezen vállalkozom. Ezt átélni, erre tudatosan figyelni, nagyon szép. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 5. szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az evangélium...

Az evangéliumon kívül sehol nem érvényesül ilyen tisztán az elv, hogy minden emberegyenlő Isten előtt. Akinek származása miatt az élete nehezebb, annak a Jóisten ezt betudja, akinek a megismert hit fényében világosabban kellene látnia, annak szigorúbb lesz az ítélete – nagyon sok keresztény fog azért szenvedni, mert nem keresztény módon élte az életét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube