Beszámoló Purkersdorfból

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Projekt-deva/viewsize/st.jakob-templom.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Projekt-deva/viewsize/st.jakob-templom.jpg

ImageTisztelt Csaba atya,

Mellékelten küldök néhány fotót a purkersdorfi vásárról.Melynek eddigi bevételét 307€-t tegnap a maureri számlára átutaltunk.

Rappai Klára
Kedves Csaba testvér!
Egészben véve sikeresnek bátorkodjuk mondani a „Projekt Déva“ akciónkat, amelynek keretében:
-  Elöször is a purkersdorfi gimnáziumban (pár km-re Bécstöl nyugatra) egyórás, DVD-vel illusztrált elöadás során Ralovich Klára koléganömmel ismertettük a Szt. Ferenc Alapítványt és Csaba testvér munkásságát a gyermekek érdekében.
-  Március 27 és 28-án bolhapiacot rendeztünk, amelynek során a purkersdorfi gimnazisták által barkácsolt tárgyakat árúsítottunk. Fiúk és lányok lelkesen vették ki részüket a reklámozó plakátok müvészi megrajzolásaban is.
-  Április 5-én tombolával egybekötött bolhapiacot rendeztünk.
A fenti rendezvények eredményeképpen 309,80 Euro bevétel keletkezett, amelyet az elmúlt napokban a St. Erhard-Mauer templom számlájára utaltunk át, követve az ö javaslatukat. Mint mondták, ök ismerik a legegyszerübb módját annak, hogy biztonságban Dévára továbbítsák a pénzt.
Úgy érezzük, hogy elsö ilyen jellegü akciónk értékes tapasztalatokkal gazdagított bennünket. Ezeket fel kívánjuk használni a közeljövöre tervezett hasonló akcióink során e nemes ügy érdekében.
Szívélyes üdvözlettel

Czyzyk László

{zoomcat catid=591}