A Boldogságos Szűz Mária ,az Egyház Anyja…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_64396481_2308291072579831_2735907464770748416_n.jpgJézus ezen a földön sok mindent meg tudott mutatni egy dolog kivételével , hogy emberbőrben hogyan kell Istent követni ezen a Földön, hogy kell az Ő Földre adott eszméit megélni , valóra váltani .
Anyánk az Egyház azt mondja, hogy ezt az eszményt  Mária jelenítette meg a legtökéletesebben . A Szűzanya a “ prototípus” , a number 1, az első keresztény . Ő tárja elénk legtökéletesebben a Krisztus követést . Az Egyház két ezer év óta szeretné példaképként elénk állítani Máriát , és az igazi nagy szentek az Ő útján próbáltak elindulni és Krisztust követni. Ezért nagyon fontos a Szűzanya személyisége , Ő nem egy mellékfigura az Evangéliumban .
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szenvedés olyan ajtó, amelyen – akarva, nem akarva – keresztül kell mennünk. Minden ember a maga nagycsütörtökét, nagypéntekét előbb-utóbb meg fogja élni. A maga Golgotájára mindenki felmegy, akár kapálózik ellene, akár nem. Mennyivel szebb, ha Isten kezét fogva, akaratában megnyugodva, szeretteink által kísérve, példát mutatva jutunk fel oda. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 15. vasárnap, Enikő és Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Milyen más lenne a világ

Amikor Mária a jeruzsálemi templomba megy, a próféták azzal fogadják: „Jaj, Mária, hét tőr járja majd át a szívedet! Nem irigyelünk, mert nagyon nehéz dolog az, amire vállalkozol.”
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube