Véget ért a "VII. Balatoni Csillagösvény" missziós utunk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_66636952_1504202613054931_1985231066436206592_n.jpgJó volt látni, hogy az évek alatt nem kopott el sem a  Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar dalos jókedve, sem a kedves szépre, igazra szomjas Balaton környékén élő, vagy itt nyaraló keresztények lelkesedése! Jó volt látni, hogy milyen sokan összegyűltünk nap mint nap, hogy együtt köszöntsük Urunkat, Istenünket, együtt adjunk hálát szülőföldünk szépségeiért, gazdagságáért, azért a sok jó testvérért, akikkel Isten megajándékozott bennünket!
Isten áldása kísérje mindazokat, kik az Evangéliumi szeretet útjára lépnek!!  
Hálatelt szívvel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A krisztusi szeretet egyik tulajdonsága a határtalanság. Nem húsz-harminc évig szeret, nem addig, mint sok ember, amíg szépek, kedvesek, érdekesek, jóságosak vagyunk. Nem, „a hegyek megindulhatnak, és megrendülhetnek a halmok, de az én szeretetem nem hagy el soha” [Iz 54,10]. Ez a „soha”, ez a „végnélküliség”, amely megragad, mellbe vág engem. Szeret akkor is, ha hibázom, szeret akkor is, ha fájdalmat okozok. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tagadhatatlan

Tagadhatatlan, nem minden egyházi ember látta át világosan, hogy nem szabad a kizsákmányoló, kommunista rendszerrel együttműködni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube