Szívből a szívhez

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_458423687_122094000116521650_3853191797053701745_n.jpgSzidoniának a jóságát, de a bölcs szavait is, hálás szeretettel köszönöm. Ha Isten segít szerda délután náluk, a Tusnádfürdői Szent László Otthonban  tanévet kezdünk!!
Szeretettel hívlak, várlak, gyere velünk, jövő héten minden áldott nap, más és más otthon fogjuk, a gyerekekkel együtt, a szentmisében Isten áldását kérni az új tanév kezdetén! 
Szeretettel, 
Csaba t.
Amikor a világra nézünk, sokszor észrevesszük a felszínt: az anyagi javakat, a mindennapi rohanást, a saját gondjainkat. De ne feledjük, hogy a szeretet, amit adni tudunk, az egyetlen valódi kincs, ami nem csökken, hanem csak nő, ha megosztjuk másokkal.
Fontos, hogy ne csak önmagunkra gondoljunk, hanem felebarátainkra is. Amikor a saját asztalunk tele van étellel, jusson eszünkbe, hogy vannak, akik éheznek. Lehet, hogy csak egy apró gesztusnak tűnik, de egy meleg étel, egy kedves szó, vagy egy mosoly is hatalmas változást hozhat valaki életében. A szeretet nem csak nagy dolgokban mutatkozik meg, hanem a hétköznapi, apró cselekedetekben is.
Lássunk a szívünkkel, hiszen az élet valódi szépségei nem mindig a szemünk előtt vannak. Azok az emberek, akik fontosak számunkra, gyakran hibáznak, ahogy mi magunk is. De emlékezzünk arra, hogy nem a hibáik határozzák meg őket, hanem az a szeretet, amit nekik adunk. Segítsük egymást az újrakezdésben, nyújtsunk kezet, amikor valaki botladozik, és támogassuk őket, amikor szükségük van rá. Ne csak emlékeztessük őket a hibáikra, hanem mutassuk meg, hogy mindig van remény, mindig van lehetőség újra kezdeni.
Az igazi szeretet nem ítél, hanem felemel. Ez a szeretet, amit adhatunk, nemcsak mások életét változtatja meg, hanem a miénket is. Éljünk úgy, hogy a szívünk vezessen minket, és teremtsünk olyan világot, ahol a meleg szeretet uralkodik, ahol mindenki érzi, hogy fontos és szeretve van.
Szívből a szívhez