Bianka...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_GyerekBalan.jpgTöbben kérdezik, most a tanév kezdetén, hogy hogyan alakul a gyermekeink élete. A Szent Ferenc Alapítványról, már a kezdet kezdetétől azt mondtam, hogy az egy nagy fa, melyre az ég madarai, ha szükségük van rá, leszálnak, megpihennek, majd ha jónak látják tovább repülnek. Persze lesznek olyanok, akik a fán fészket raknak, vagy odút vájnak maguknak évekre, évtizedekre, ennek örömmel lehetőséget teremtek, de egy biztos, hogy ez a fa nem akar senki számára ketrec, kalitka lenni. A madarak szárnyát, szabadságát az Isten adta, ha repülni akarnak, repüljenek.
A képeken látható kedves Bianka Balánbányán született és négy testvérével hozták az Isten Irgalmasságról elnevezett Teremi otthonunkba. Az évek telnek, szép nagylány lett, az utolsó képen látható az édesanyjával és a testvérével, 13. szülinapján. Most az új tanévet édesanyja otthonában kezdi. Féltő szeretettel kérem Isten áldását tündérkénkre  és az őt befogadó újjáéledő családjára.
Hála Istennek, itt Erdélyben is az anyagi gondok lassan oldódnak, így a szülők közül többen talpra állnak és a hatóság engedélyével vissza fogadják a gyermekeiket.
Szeretettel, 
Csaba t.