Életem egyik meghatározó találkozása

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_osztrakt.jpgÉletem egyik meghatározó találkozása több mind 20 éve volt néhány osztrák testvérrel, köztük volt a kedves  Werner Geri és Erhard Alexitsch, ők miután hazamentek, nagyon kedvesen beszámoltak a munkánkról, arról a törekvésünkről, hogy segíteni szeretnénk a bajbanlévő gyermekeken. Úgy döntöttek, hogy ők 365 napon keresztül szeretnének keresztények lenni, és gyermekeink iránti szeretetüket napi  egy - egy euróval fejezik ki. Számomra ami döbbenetes, az az, hogy ez a húsz éves kapcsolat a távolságok, a nyelvi nehézségek ellenére mai napig töretlenül megvan. A tegnap délután újból sikerült találkoznom velük és megköszöntem a hűségüket, gyermekeink iránti szeretetük mellett azt a figyelmességüket is, mellyel a kis Casandra gerinc műtétével kapcsolatos a segítségünkre voltak.

Igen számomra bárki szidhatja a világot, az Isten teremtette embert, mert én a kedves Osztrák testvéreinkre, az ők húsz éves hűségére gondolva, tudom, hogy Isten csodálatosan jónak teremtette az embert!!

Szeretettel arra kérem a jó Istent, hogy mindenkinek adjon egy olyan jó barátot mind amilyen jó barátai a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeinek a kedves Osztrák testvéreink!!

Őszinte hálával:

Csaba t.