Csíksomlyón...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_img00529.jpgCsíksomlyón, fiatalos lendülettel készítik a gyermekeink a mi Urunk, Jézus Krisztusnak és az ő szeretett édesanyjának a tiszteletére a csűr templomot. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy e bátor térrendezés, - melyről én is csak ezt a telefonos felvételt kaptam, - hogyan sikerült?!

A tavaly is minden zarándokot, a nyeregből bejövet, nagy nagy szeretettel vártunk a Szent István otthon udvarán, hol nemcsak énekkel, muzsikával, szeretettel fogadtuk őket, hanem egy- egy tányér meleg étellel, tiszta pohár vízzel, jó szóval, de ha szükséges akár mellék helyiségekkel is. Az idén is nagy szeretettel várunk mindenkit, aki megakarja látogatni gyermekeinket, az István királyunkról elnevezett otthonunkban!
Több meglepetésben lesz része e szép napon, a hozzánk betérő zarándokoknak! Talán annyit elárulhatok, hogy  a Role együttes  a Kájoni János Máriás dalaival, és egy fiatal magyar együttes, Kiss Kata a zenekar népzenei feldolgozásokkal szeretne kedveskedni e délután folyamán a bennünket felkereső testvéreinknek. Én magam is szeretném ez alkalommal bemutatni a Zarándokoknak  irt leveleimből készült CD.
Szeretettel készülünk Csíksomlyóra, imádkozunk egyűt az áldott jóidőért, mely oly ritka vendég ezen a vidéken,
Csaba t.